kalben_duam Hem kendi evime hem annemin evine ahşap beşik aldık aslında tercihim değildi ama öyle olması gerekti. Açıkçası bebek alışverişi konusunda herşeyi burdan öğrendim sizin sayenizde. Ahşap beşiklerin içini nasıl dizayn ettiniz? Uyku setiydi beşik korumalığıydı nevresimdi…. İnternete baktım güzel ürün bulamadım. Siz nerelerden ne aldınız banada fikir verirmisiniz çok az zamanım kaldı şimdiden teşekkürler😊
Gizemshn kalben_duam benimkinin içinde yatağı seti korumaligi felan herseyi vardı canım sen tek yatak olarak mi aldın
kalben_duam Ummuhanbilge örgüleri bende çok beğeniyorum çok şık ama tam kapamıyo kenarları üşür bebiş diye çekiniyorum. Cibinlik bende baktım bugün biraz. Nevresim ve beşik korumalığı takım olarak yokmu acaba
Bulutsevdasi Bende ahşap beşik almak istiyorum. Kenarliklari 200 TL felan Instagramda ki sayfalarda. Ama beşigin yaninda hediye olarakta veriliyor. Bende çok kararsızım.
kalben_duam Bulutsevdasi takım olarak baktım kenarlık ve nevresim olarak nerdeyse beşik fiyatına 300 den başlıyo 500 800 gidiyo banamı fazla geldi fiyat. Açıkçası bi kenarlık ve nevresime de 500 verilirmi bilemedim yaa. Mağazalara hiç bakmadım gerçi
Gizemshn Bulutsevdasi ben hepsini bir içinde yatak korumalik cibinlik 1250 tlye aldim bu şekilde daha mantıklı bence
Bulutsevdasi kalben_duam ben nevresim takımı aldım çok.cok güzel 59 TL . Muslin örtüler 15 TL. Wheeppo adında bir site. Çok güzel ürünleri nevresim takımini bir kaç tane daha alicam ordan
kalben_duam Bulutsevdasi ınstagramdamı bu site bende bakayım. Açıkçası çok pahalı şeylere gerek yok bence hergün bişeyler çıkıyo sıkılıyoruz
Bulutsevdasi kalben_duam googleye yazman yeterli. Trendyolda da var ama.orda pahalı biraz. Kendi sitesi daha ucuz. Ben aldım. güvenilirsiniz. Hatta kendi cep.telefonlarindan kargo bilgilerini atıyorlar sorun yaşarsan ordan ulaşılabilir
kalben_duam Bulutsevdasi anladım çok teşekkür ederim bi bakayım. Güle güle kullanın bebişiniz sağlıkla uyusun cicilerinde☺
kalben_duam Gizemshn şöyle kendi evime mobilyacı akrabam hediye yaptı içinde hiçbişeyi yok. Annemin evinede bi tanıdığım kendi beşiğini verdi. Oyüzden malzemelerini ben alcam
Ozbk Komple set olandan aldım. Beşiğin içinde geldi kenarlikli uyku seti, cibinlik 3 dekor yastık vs var Carino wins markası , doğal boyasız anne yanı 120×60 ölçüleri. 670 TL ye almıştım 2 ay önce indirimdeyken.
kalben_duam Ozbk böyle tabi daha kolay ve hesaplı olur ama biz satın almadık sadece beşik geldi bize içini biz doldurcaz