idilnaz Musefam bende merak ediyorum Dr çağlar beyi çok öneriyorlar ama odaları refakatçi durumu nasıldır acaba
Musefam idilnaz bende çağlar beye gidiyorum bundan önceki doğumumu özel hastanede yapmıştım sezeryan olacağı için çok kararsızım nasıl ilerler hiç bilmiyorum
idilnaz Musefam ya bende randevu bulabilirsem gidecem çağlar hocaya ben sağlık ocağında çalışırken onun yanında sezeryan olan hastalarım çok memnundu o yüzden bende gitmek istiyorum
idilnaz Musefam arkadaşımda onunla çalışmış Bi dönem kesinlikle onun yanında sezeryan olmalısın diyo ben sadece refakatçi durumu nasıl olur odalarda kaç kişi kalıyor onu merak ediyorum
Musefam idilnaz randevu talebi oluşturuyorum genelde 1ay içinde sıra geliyor geçen gün gittim artak hastanede de sıra alabiliyorsunuz diye biliyorum
Musefam idilnaz Diyarbakır’daki bı hastaneye tayini çıkmıştı bende o gittikten sonra özel hastanede yaparım diye düşündüm pandemiden dolayı tayinler iptal olunca kaldı
Musefam idilnaz ben her ay gitmeye çalıştım yaşam hastanesindede Tahir beyide önerdiler onada gittim bı kaç kez oda çok ilgili çağlar beye randevu bulamazsam büyük ihtimalle Tahir Bey’in yanında ameliyat olurum
idilnaz Musefam hayırlı doğumlarımız olsun benim daha çok var 19 haftalığım henüz kendi doktorum var zaten bakalım bende olmazsa kendi doktoruma sezeryan olurum