Zezeeeyyldrm Canbayseyda bende eskiden sadece randevu alindigini saniyodum ama erken gidince sirada alabiliyorum ama iste doktorum hergun orada olmuyor maalesef ama sira alinabiliyor her ne kadar coviden dolayi sadece randevu denilsede
Feride34 Canbayseyda kan idrar herhangi test için saglık ocagında yaptırıyorum sonra özel deki doktoruma kontrole gidiyorum devlet zor hem kabul etmiyolar covide baktıkları için gidenlerde yer buluyosa helal😂
Feride34 Canbayseyda ne testine öagırıyo anlamadım illa orda yapmak zorunda degilsiniz ki saglık ocagında hepsi yapılıyo
Ozlemtpl Bende devlete gidiyorum ama 15 gün öncesinden randevu alabiliyoruz bide MHRS den alicaksaniz sistem saat 16. 00 da yenileniyor.randevu bulamayanlar bu saatte tekrar bakıp alabilirler
Sineemm Canbayseyda canım mrhs uygulamasını indir 16 ve 17 saatleri arasin randevuları kontrol et genelde o saatte yeni randevuları açıyorlar bide randevuyu almak istediği tarihten iki hafta öncesi bakmaya basla diğer türlü zor oluyor ben salı günü doktora gittim aynı günün sonunda iki hafta sonrasına aldim
Morphelus Canbayseyda günde 4_5 sefer mhrs den kontrol ediyorum tam bir aydır. Ama malesef yok. Nasıl oluyor anlamıyorum bu kadar insan nereye gidiyor ne yapıyor. Hastaneler bombos herkes randevu bulamamaktan şikayetçi. Pandemi yaradı herkes yarışta bence.
SeymaK Canbayseyda ben istanbul çam ve sakura hastanesine gittim bikaç kere çok memnun kaldım mhrs uygulamasından talep oluşturuyorum yer olunca mesaj geliyo hemen girip alıyorum hiç zorlanmadan