tazeaane BuglemveMucizeninAnnesi canım bende 22 haftalık hamileyim. Canım çok çekti 1 tane aldım sadece dahası yok ama hala canım çok istiyo 🤦♀️
Zeynepreyyan BuglemveMucizeninAnnesi iyi pişmiş olduktan sonra ve fazla yetmediğin sürece sorun olmaz
NefesDeniz BuglemveMucizeninAnnesi Benimde geçen hafta çok canım çekmişti ki normalde ağzıma sürmem🤷🏻♀️ Doktoruma sordum hemen hiçbir sorun olmayacağını afiyetle yiyebileceğimi sadece iyi pişmiş olmasına özellikle dikkat etmemi rica etti..şimdiden sizede afiyet şifa olsun😋
annelikseruveni BuglemveMucizeninAnnesi ben gebe olduğumu bilmediğim dönemde 2 defa yedim çok tedirgin olmuştum ama çok şükür bi sıkıntı olmadı zaten doktorlar da abartıldığı sürece bi problem olmadığını söylüyor
BuglemveMucizeninAnnesi Çok teşekkür ederim hepinize valla öyle kokusu geldiki burnuma 😏 internette de ilk 3 ay sakıncalı yazınca korktum 🥰
annelik16 BuglemveMucizeninAnnesi Gebeliğimin en başından beri ciğer de yedim yürekte şırdan da kokoreçte hiç takılmıyorum böyle şeylere canım ne çekerse yedim
Minnakkannesi BuglemveMucizeninAnnesi ciğer yemenin ne zararı varmış ki ben ilk hamileliğimde çok yedim yeterki iyi pişmiş olsun