deletedmom01 Bugun ikili test için radioloji doktoruna yonderdi kadin dogum doktorum ve ultrasondn bakti hersey normal dedi baya inceledi. Ve kan verdim 4gun sonra alicam bunu ozelde yaptirdim 120tl karşılıgnda. Ogrenmek istedigim şu ense kalinligi kac mm olmali bana verilen kagittaki yazilarida yazsam bakabilirmisiniz.?
deletedmom01 Fetus Crl.66.6mm olup ve 13,haftayla uyumlu. FKA. 153BPM OLUP VE RİTMİKTİR. NT 1.2MM VE NORMALDİR. NAZAL BONE .İZLENDİ. TAHMİNİ DOGUM 13.06.2018. SONUÇ 13HFTA 0GUN UYUMLU TEKİZ CANLİ GEBELİK. GROSS FETAL ANOMALİ İZLENMEDİ . BUNLAR YAZİYOR
Sonaybaycin deletedmom01 1.2 mm gayet iyi bir sonuc. Benimde 1.3 cıkmıstı ense kalınlıgı 2.5 ve üzeri tehlikeli oluyor 🙏🏼
deletedmom01 Sonaybaycin allah razi olsun birazda olsa rahatladımm tesekkur ederim 😊 2li testte hersey iyi olursa 3,lu yada 4lu testte gerek oluyormu acaba.?
Sonaybaycin deletedmom01 benim doktorum 3lü yaptırmadı birde 4lü yaptırdım cok sükür oda normal cıktı ben dogum yaptım 25 gün oldu☺ İnsallah saglıkla kavusun sizde 🙏🏼