Berilimnur Güzel anneler yüzüne kılcal damarlar için lazer yaptıranınız var mı? Yaptırdıysanız memnun kaldınız mı? Benim elmacık kemiklerim de belirgin kılcal damar var ama yüzüm de iz kalır diye çekimser kalıyorum
Berilimnur Alpsdkz34 canım ben cilt hastanesine gittim bana dedi ki en az 3-4 seans cilt gençleştirme lazeri sonra da 3-4 seans damar lazeri yapmamız lazım..ve seans ücreti 300 tl bana pahalı geldi açıkçası..sen ne kadara yaptırdın bir de özelde mi
Alpsdkz34 Berilimnur cilt gençleştirme ile alakalı bi durum değil aslında neden öle demiş ki .benim göz altım da var du bide burnumda damar damar duruyordu . Çok kırmızıydı .bna 2 seans dedi eğer olmazsa 3 seans dedi işk seans 250 verdim 2.de 200 3. Olursa da 150 olacaktı ama ilk seans yaptırdım iyileşmesi uzun sürdü baktım geçmiş bende 2. Seans yaptırmadım
Berilimnur Alpsdkz34 bana dedi ki senin damarların yüzeysel değil derinlerde..damar lazeri görmez damarları..hatta bir seans gençleştirme yaptı ama hiç bir değişiklik olmadı..bende bir daha gitmedim..damar seansı için atış yaptı..ama lazer damarı görmedi dedi
idilsmomi Alpsdkz34 merhaba. Özel de mi yaptırdınız devlette mi? Bir de hamileyken mi yaptırdınız? Bende de var hatta hamilelik sürecimde oldu ama doktora gitmek için doğumu bekliyorum
Berilimnur Alpsdkz34 canım bana da saçma geldi biraz..nerden baksan 10 seans sürer gibi dediklerine göre..o da 3.000 tl para demek..çok fazla
Alpsdkz34 idilsmomi özelde yaptırdım ben .gebe değildim hamilelikte olur mu bilmiyorum ama 10 saniye sürdü tık tık diye atış yaptı bitti hemen