YagmurAnnesi Dilara_guess biz 25 haftalığız ama yeni doktordan geldim 27 hafta dedi 2 hafta önden gidiyor bizim oğlan maşallah😬 999 gr 🙈
Zeynep0606 YagmurAnnesi nasil besleniyorsunuz kizlar erken digum riskim var biraz ele avuca gelsin kilo olarak toparlansin istiyorum dogdugunda kovezde bile kalsa😔@sumeyye60
sumeyye60 Zeynep0606 Genetik sanırım çünkü ben 5 kiloya yakın doğmuşum. Annem beni 1 haftalıkken kontrole götürmüş görenler 2 aylık bebek sanıyormuş😅🤷🏻♀️
Dilara_guess Zeynep0606 bende biraz genetik olduğunu düşünüyorum, yediklerime dikkat ediyorum kaliteli besleniyorum ama dikkat etmeyen kişilerin bile bazen çocukları çok iri doğabiliyor 🤣
YagmurAnnesi [silindi] ayy ne bileyim valla kafalar karışık 🤷🏻♀️25 haftalık normalde doktor 27 haftalık dedi bende hangisine uyacağımı şaşırdım ama 25 haftadan devam ediyorum bakalım
Nurov [silindi] düzenli olarak süt yumurta muz meyve çok yedim canım net hangisinin yaradığını bilemedim ama meyve çok yiyen biriyim muhtemelen o etkilemiş olabilir bide genetikten sanırım, annemin de erkek çocukları hep kiloluymuş
Dilara_guess [silindi] genelde herkes muz, yumurta, kaşar peynirini çok söylüyor canım ne kadar doğru bende biraz büyüdükten sonra görücem 🙈😂
Zeynep0606 sumeyye60 benide kuzum bende toplu doğmuşum aslinda benim birtane 34 hafta 2500 kilo erkek bebegim dunyaya geldi ve cok cabuk toparlaniyorlar erken dogum riskim.gene olunca korkuyorum
Zeynep0606 Dilara_guess bende sebze meyve agirlikli besleniyorum sut urunleri tuketiyorum.birde cok ben 4500 dogmusum ama 😂
YNB YagmurAnnesi canim bende 26 haftalik olarak gözüküyorum ama bebek 1.5 hafta onden gittigi icin hangisine uymaliyim dedim biz 26 baz alacagiz dedi.kg boy olrak önde gidiyor kizce.
BirMuallime YagmurAnnesi canım ben de tam 2 hafta önden gidiyorum☺️bat tarihine göre bakıyorum bazen normale dönebiliyormuş
Tansumrdn27 09032020 ya benim doktorum çok küçük olduğu için daha belli olmaz dedi bende 16 haftalığım sizinki iyi söylemiş
Dilara_guess AsiNebi üzülme canım belki atak yapabilir, sağlıklı doğsunda kilosunu sonra alsada olur🙏🏻🥰
Cansu101706 AsiNebi ya canım sen hiç netten şu haftada bebek kaç kilo olur diye bakmıyor musun. Nasıl azmış 29 haftalık bebek internette 1250-1350 arası diyo
Beybisiannesi AsiNebi E benim 29. Hafta da 1300 cıktı doktor normal dedi ne iri bi bebek ne zayıf bi bebek gayet güzel dedi