sedrettinyasemin75 mucizemibeklerken17 benimde 8 haftalıkken kalbi durmuştu 11 olması gerekirken 8 de kalmıştı canım kürtaj oldum doktor korunmana gerek yok demişti ama benim 40 gün kanamam oldu zaten sonra toplam 4 ay geçince hamile kaldım sadece moralini yüksek tut stres yapma tekrar hamile kalırsın inşallah
mucizemibeklerken17 sedrettinyasemin75 ne oluyorsa zaten ya 6 ya da 8 haftalık duruyor bebekler 😞 inşallah sağlıkla nasip olur canim 🤲🏻
mrv_b Minikanneee aynen ben hamile kalacağımı düşünmedim hiç diğeri için aylarca uğraştık macunlar çakşır suları falan. Nasıl olsa hemen tutmaz şimdiden başlayalım dedik 😬tuttu🤓
Seyda2763 Yeniglnnnnn himm teşekkür ederim bende düşük yaptim su an 4 gun oldu hala kanamam var insallah biter benimkide
mandalinakabugu 9 haftalıkken kalbi durmuştu bebeğimin😢 üç ay korunduk dördüncü ay denedik olmadı beşinci ay yani bu ay hamile kaldım♥️
mucizemibeklerken17 mrv_b genelde oyle oluyormuş canim, biz de 1 sene uğraştık en son rahim filmi çekildim, hemen o ay hamile kaldim ama işte nasip olmadı kavuşmak. Rahim temizleniyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Bakalim inşallah bize de sağlıkla nasip olur 🤲🏻