Ikinciyibekliyorum istanbulluanne internette baya uygun siteler var canim ama diyorum ya görerek almak istiyorum kargo beklemek istemiyorum ama nasip ya nasil yapacagim bilmem 🤩
Ikinciyibekliyorum Estur aa evet canim o dükkanı bende gordum onceden ucuzluk pazarı tarzı bir yerdi orasi . Serdar zuccaciyenin karşısı otoparka çıkan sokağın köşesi . Önünden geçerken baktim ama alıcı olmadigim icin girmedim ama rengârenkti 😍
Ikinciyibekliyorum Hatice0606 evet canm orasi sanirim bebek arabası beşik bebek odası mama sandalyesi goruyorum arabayla gecerken ama hiç girmedim içine 😊
Ikinciyibekliyorum Akin59 allah kurtarsın canim cok az kalmış malum cok sıcaklara kalmadan atlatacaksın sen dogum işini. Benim kismetse eylüle denk geliyor bütün sıcakları çekeceğiz kizimla 🤭
Ikinciyibekliyorum Ben ilk doğumumu yaşam hastanesi abdurrahman dağcı da yaptim. Spinal sezeryan oldum mecburi. Simdi ikinci kizimi bekliyorum onuda yaşam hastanesinde levent dumanla dogumu yapmaya karar verdik. Bakalım hakkımızda hayırlısı 🙏🤩
Jejee Ikinciyibekliyorum merhaba bende cinarlidanim 24 haftalik olduk bizde tum urunleri silivride albebek diye bir magaza var ordan ve eminonu havuzlu han dan alicaz henuz hicbirsey almadik . bircok tanidigim oralardan alisveris yapti tekirdag bence gereksiz pahali ve cok cesit yok 👍
Ikinciyibekliyorum Jejee evet orayı az once bir bayan daha söyledi bende bakacagim olmadi. Neden pahali cunku çeşit yok , gidip bakacagin başka yer yok o yüzden pahali . Ama silivri albebek mağazasına bakacagim buyuk ıhtimal 🤗
elfkocak Bende cerkezkoyde oturuyorm. Alisverisimin cogunu silivri albebekten yaptik. Kiyafetlerin bi ksmini da eminonu havuzluhandan bide cerkezkoyde minicodan aldim
Ikinciyibekliyorum elfkocak eminönü havuzluhan fiyatlarına pahali diyen var . Oraya kadr gitmeye gerek yok diyenler var dogru mu acaba ? Burda okuduğum yorumlar o yöndeydi o yüzden soruyorum bende 😊
elfkocak Ikinciyibekliyorum aynen canim dedikleri dogru ozellikle kapi susleri fln cok pahaliydi. Cogu kiyafetler disariyla ayniydi. Citcitli zibinla patikli altlar ucuzdu ben onlari ordan aldim. Bide annemler istanbulda oturuyor gezme bahanesiyle gdip ucuz bulduklarımı aldim ordan ama ozellikle gidilcek bi yer degil bence cogu kisi orayı tercih ettgi icin fiyatları ucurmuslar