Helly_3212 Kızlar çatı muayenesi oldum 😁 hiç korkmayın ya 5 saniyelik bişey. Öldüm bittim geberdim aman amanlık bir durum yok bana güvenin ☺️
Sermindiker Helly_3212 bu form’a senin gibiler lazım valla 😅 kimisi dayanılmazdı öldüm dirildim cart curt yazıp insanları korkutuyorlar. 🥲
aydinaleyna61 Helly_3212 ne kadar sürüyor süre olarak muayene ve kaçıncı haftanızdasınız acaba ben 32+3 deyim çoğu kişi 37. Haftada yapılıyor dedi
CitLemBik Helly_3212 ayy ne güzellll. Bugün benimde çatı muayenem var düşünmek istemiyorum. İnşallah benim muayenemde kolay geçer. Birde o masaya çıkmak zor geliyor bana sanırım 😬
Helly_3212 Sermindiker İnan öyle bişey değilmiş ☺️ aydinaleyna61 bende tam 37.ci haftamda oldum yani bugün ☺️ 5 saniye yaa sürdü yaa sürmedi ☺️ Zelihauzn normal doğuma uygun mu diye alttan muayene olunuyor doğum ayına giren hamileler için ☺️ CitLemBik hiç ama hiç korkma çıkar iç çamaşırını çık çatala dedi çıkmamla inmem bir oldu 😂 hellobaby0 canımsın çok teşekkür ederim seninde kolay geçicektir inanıyorum 🥰 Goksuuuu tam 37 Haftalık oldum dün bugün de haftalık kontroldü . Çatım aşağıda ve çok darmış. Bi de benim bebeğin kafası 40 haftalık bebek kafası bu normal doğum olmaz dedi hayırlısı be gülüm dedim ☺️☺️ Yaagmurr bende öyle işte okudukça içten içe korktum hiç alakası yok ya ☺️
Ysd00 Zelihauzn doktor iki parmağı ile vajinayı muayene ediyor pelvik bölgene bakılıyor. Kemikler baskın mı falan diye.
Yaagmurr Helly_3212 evet gerçekten ne kadar abartılmış yaa dün oldum bende 0 ağrı hissetmedim bile diyebilirim o derece rahattı bende burdakiler okuyup endişeleniyordum ama hiç alakası yokmuş