Zezeeeyyldrm Doktorunuz kacinci haftada rapor cikartti ben kesemi görmesine rağmen çikartmaadi kalp atişi duyulduğunda çikaracagini söylledi sizler ne zamaan çikarttiniz ??
halitefe Zezeeeyyldrm canım ben 3 haftalıkken öğrendim gebeliği kese falan yoktu hemen rapor çıkartıldı yoksa masraflı oluyor
rmdfile Zezeeeyyldrm hamile olduğumu öğrendiğimizde çıkarttı. zaten hemen başladık iğneye 4 haftalıktı. Önceki düşüklerimin 2 tanesi keseyi görmeden düştüğü için olabilir.
Zezeeeyyldrm halitefe evet masrafli 10 gunde bir recete cikartiyorum zor hem maliyetlide keseyi gorduk kalp atisi dedi
serenty_123 Kalp atışını duyunca rapor çıkardı doktorum ama öncesinde 1 aylık iğne reçete etmişti hemen başlayalım diye
halitefe Zezeeeyyldrm reçete etse bile raporlu olmanın yine baya üzerinde fiyat ödüyorsun çünkü başka doktora git çıkartır canım keşke en başta gitseydin
Zezeeeyyldrm halitefe bulundugum yerde ozel hastane yok sadece devlet hastahanesi var oradaki doktorlarda bunu soyluyor ne kadar saçmalar ya
halitefe Zezeeeyyldrm devlet hastanelerinde ki doktorlat böyle malesef çok kişiden duydum rapor vermek istemiyorlar ısrarla gebeliğin daha başı yeniden bir düşük olabilir diye yakın bir ilde falanda mı yok özel hastane
Zezeeeyyldrm halitefe Varda iste gidebilmek sıkıntı mecbur saabredecez insallah bu sefer bebegim sagliklidir da her seye katlanirim sagol canim
halitefe Zezeeeyyldrm yani şey gidip gelmek raporu çıkarmak daha az masraflı geliyor bazen insana ama az kalmış galiba sizin az daha dayanın