Minay Sedagb doktorum 34 den sonra iğne ve ilacın etki etmeyeceğini söyledi kısalacaksa her türlü kısalır dedi üstelşk bende serklajda var
Busra4272 Sedagb bende kullanıyorum iğne verdi bir ay kullandim haftada bir tane yaptılar progestani hiç birakmadim 34cm di en son 40 cm dedi doktor 34 ten sonra bırakacağız zaten gelişim olarak tamamlanmış oluyor şuan 27+1
BurcuP Sedagb ben şu an 30+6′yım bu hafta 3.2 mm dedi progestana sabah akşam devam ediyoruz erken Doğum riskim devamı diyormuş.
BurcuP Sedagb benim bebeğimin kafası rahim ağzında debeledikçe altta baskı hissediyorum doktor normal dedi , ağrıyı takip edin dinlenme veya pozisyon değiştirme ile geçiyorsa sıkıntı yok dedi doktor
Neslihan1903 Sedagb haftana göre kısalma olabilir ama ilaç vermiştir doktorun iyi dinlen kardeşim kalkma ayağa birini çağır baksın sana düzelir inşallah ilacını düzenli kullan 🤗
Tok Merhaba hanımlar progestonu vajinal yoldan en sağlıklı biçimde nasıl koymalıyız ? bu konuda endişeliyim biraz.
Sedagb Tok ben ağız yoluyla alıcam vajinal nasıl alınıyor bilmiyorum. Belki diğer arkadaşlar yardımcı olabilir
yasemin__hemsire Rahim uzunluğu alttan muayene ile mi anlaşılıyor acaba 26+5deyim hiç bisi demedi doktorum
Sedagb Neslihan1903 teşekkür ederim 😊 Progestan verdi doktorum, olabildiğince dinlenmeye çalış dedi. Artık son dönemler inşallah sağlıkla kucağıma alırım miniğimi