Ebrdmr Merhaba 9 haftalık gebeyim. Mide bulantısı için doktorum primad verdi fayda etmedi. Daha sonra metpamid kullandım fayda etmedi şimdi son çare zofer verdi. Kullanan anneler var mı. Fayda eder mi🙈
Gmksr Ebrdmr ben 🙋♀️🙋♀️ dediğiniz gibi hepsini denedim tek çözüm zoferdi. Gerçekten kurtarıcı bir ilaç.
GC9098 Ebrdmr bana o bile fayda vermemişti prilam da vermemişti ama vücudumun ilaca alışması gerekiyordu prilama alıştırdım vücudumu zofer cok fazla pahali prilam ona göre daha uygun ve daha hafif
mrsbiyolog Ebrdmr zofer benim hayatımı kurtarıyordu. Ben gece yatarken 2 tane prilam(sabah uyandığımda öğürme olmasın kahvaltımı rahat yapayım diye) kahvaltıdan hemen sonra da zofer içiyordum ki gün içinde su tüketebileyim diye. Ama zoferin etkiside saat 16-17 gibi geçince başlıyordu gene bulantılarım. Doktorum prilamı kesip sabah akşam zofere geçirmişti beni. Tabi bu benim doktorumun bana izlediği yol idi(3 kere serum aldığım için hastanede susuzluk ve açlıktan) 17. Haftamda çok şükür bitti ve rahatladım.
Tevhide18 Ebrdmr bende kullandim canim faydasini gordum onu icmeyince yerimden kalkamiyordum…ben sabahlari yarim iciyordum 1 2 gun rahatlatiyordu
Ebrdmr mrsbiyolog çok şükür çok sevindim adına. Günde 2 tane fazla değil mi. Ben korkuyorum zararı olur mu diye günde yarım atmaya başladım🙈
serozzz Ablam ilk hamileliğinde kullanmıstı. Doktoru bu ilaçların en etkilisi fayda etmezse sana vereceğim baska ilaç yok demişti. 7 yasında yegenim suan ama hatırladıgım kadarıyla faydasını görmüştü.
Ulkugundogan Bende 9 haftaya kadar prilamla falan idare ettim kusmalarım cok baslayınca 14.haftaya kadar zofer içtim çok ağır geçirdim ben zofer içmeme rağmen günde 5,6 sefer kustugum oluyordu gün aşırı serum da takılıyordu 😏zoferin prospektüsünde gebelikte kullanılmamalıdır diyor kullanırken cok korktum hep ama bişey olmadı çok şükür🙏 cok zararlı olsa doktorlarda vermezdi zaten
WmonallissA Ebrdmr bende prilam kullanmıştım, onunla geldim 16. haftalara, yoğun mide bulantısı yaşadığım zamanlarda da zofran kulllandım,dilde eriyenden anında kesiyordu. Şimdi 28 . Haftadayım bir kaç aydır kullanmıyorum ama.
karabc Allah o ilacı bulandan razı olsun çok pahalı ve bağımlılık yapabiliyor ama 26. Haftaya kadar kustum tek o ilaçtan yarım içtiğimde kendime geliyordum. Denemediğim şey kalmadı ama hep kustum ilaç çok etkili
prensimgeliyor @Ebrdmr ben direk zoferle başladım çok faydalı ertesi gün bile etkisi devam edebiliyor sadece dedikleri gibi fiyat yüksek biraz
mrsbiyolog Ebrdmr doktorumun direk kendi önerisi prilamı bırak zoferi 2 tane iç diye. Zararlı olan şeyi zaten jinekologlar gebelikte vermezler içiniz rahat olsun. Emin olun besinsiz ve susuz kalması vücudunuzun daha zararlı
Fatma_7 Doktorun kullanıma uygun gördüyse kullanmanı tavsiye ederim. Bana günde iki önerdi ilk zamanlarımda aşırı kusma ve öğürmeden dolayı düşük tehlikem oluştu 9 kilo kaybım oldu. Hoş zofer bana yine fayda sağlamadı ama içtim içmediğimde daha çok kusuyorum çünkü