Anne12-3 Kızlar selam karnım fena halde sertleşiyor kaskatı kesiliyor ne uyku kaldı nede bırsey gece ayaklarımda da fena halde yanma oluyor bana haftası yakın şikayet benzeri durumlar sizde de var mı allah hepımıze yardım etsin
Safiyecicek Anne12-3 Bende 30+5 benimde çok ayakta kalınca sertleşiyor karnım ama dinlenince geçiyor ayaklarımın altı çok yanıyor geceleri hep açık yatıyorum genelde neden oluyor bende bilmiyorum 🤷♀️ Rabbim yardımcımız olsun canım 😊
ozlem0643 Anne12-3 nolur doktora gidin ihmal etmeyin 4 gün çektim be doğum yaptım belki de sizin bir sıkıntımız yoktur mutlaka alttan. Açıklığa baktırın
BrcHmt Anne12-3 biz de 30+1 olduk. Karnımın sertliği rahatsız etmiyor beni ama geceleri bana da sıcak basıyor 🥵
Anne12-3 ozlem0643 açıklıga baktırmak ıcın cok erken normal dogumu tetıkledıgı ıcın 36.haftadan sonra bakılıyor hayırlısı kontrolum yakınımda gidicem gecmez ise gene de tesekkur ederim
ozlem0643 Anne12-3 ben bu şikayetlerle gittim 4 cm açıklıkla acil doğuma alındım daha önce açıklığa bakılaydı eğer doğum durdurulabilirdi maalesef durdurulmadı o yüzden diyorum korkmayın arkadaşım 1 ay açıklığa bakıldı hiç bir şey olmadı