balkupumm Kızlar iğneyi göbekten vuruluyorum 11 haftalığım sizler ne zaman göbeğe vurmayı bıraktınız?
halitefe balkupumm 37+4 oldum hala göbekten yapıyorum canım baya büyüdü karnım ama sıkıntı olmuyor doktorumda problem yok devam et dedi
patuli balkupumm 10. Haftada bıraktırdı doktorum ama coraspin doğuma kadar içeceğim. Bu kişiden kişiye göre değişir kimisi doğuma kadar kullanıyor.
Mlkkrsln balkupumm 32. Haftamdayım covidden dolayı başladım bi kaç gün önce, göbekten vuruyorum zor olmuyuor karnımın gerilmediği bi pozisyonda yapıyorum.
Bus61 Bende 13+4 göbekten dogurana kadar koldan bacaktan daha çok acı oluyomus ama belki kişiden ksiiye degisir
yasemin333 Bus61 göbeğin sertliğinden zorlanmadım iki parmağımla kavrayıp yapıyorum.Sağ ve sol olarak dönüşümlü yapıyorum ama o halde iğne yerleri sert sert apse yaptı beni bu zorluyor sadece iğne yapacak yer arıyorum apseye denk gelirse çok acıyor ve ilacı vermekte zorlanıyorum.
Bus61 yasemin333 evet gitmiyo bende de oluyor o benim tenim sert zaten tutmadan vuruyom ben göbek büyüyünce nasıl olucak diye merak ediyorum yani kavricsk kadar et oluyo 😂bende olmaz diye düşünüyorum 13+4 suan gobegimde vardı zaten de kavramadan vuruyom daha iyi ya
yasemin333 Bus61 ayy daha dur o aralar ben çok rahat vuruyordum sertlik falan oluşmuyordu morarıyordu bazen,ilerde yapamazsan kol ya da bacaktan yaparsın ben cesaret edemedim ona😁 üç ay eşim vurdu zaten sonra ben deneye deneye yapar oldum
Bus61 yasemin333 yok bacım doktor dedi koldan çok acır göbek daha iyi dedi göbekten devam ederim olmadı eşim vurdun sonrasında 😂😂şimdilik ben ypiyorum başından beri ben biriktiriyorum sende biriktiriyomusun
yasemin333 Bus61 biriktiriyorum atmaya kıyamadım 😂 ilerde çocuğuma göstericem ben seni ne zorluklarla doğurdum diye😅
Nehmir balkupumm son ana kadar göbekten vurulabilir ama siz rahatsız olup artık yer kalmadı dersenz o zaman bacak veya kola vurabilirsnz
yasemin333 Mlkkrsln dik yapıyorum hep valla herkes başka bir şey söylüyor yavaş yap diyorlardı genelde yavaş da denedim hızlı da denedim yaptıktan sonra kolonyalı pamukla da bastırdım sertlik oluyor yine az da olsa