Banubaytok Kızlar bebeğim bugün hiç hareketini hisetmiyom tatlıda yiyom sılada sokuyom bugün bi hareket yok çok korkuyom napmam lazim
Yanki Banubaytok canım bende 24+5 geçen hafta 2-3 gün boyunca net hissedemedim bazen oluyormus bu haftalarda doktorum öyle söylemişti..
Happycik Banubaytok 36. Haftadayim. Hala bı günü bı günü tutmuyor. O haftalarda hiç hissetmediğim oluyordu.
SenaUysal Bu haftalarda dengesizlik olması çok normal. 23. Haftayı bitireceğim benimde bazı günler aşırı hareketli bazen sesi soluğu çıkmıyor yada arasıra çıkıyor. 28. Haftaya kadar böyle olması normalmiş. Sıkma canını, biraz daha bekle canım Banubaytok
Attent Banubaytok ama his etmemen normal en rahat 27.28 den sonra bol bol hareketleri his edersin bu haftalarda bebek 2 yada 3gun hic oynamaya biliyor rhat bir pozilisyon bulup uyuyolar icin rahat olsun
Banubaytok Yanki çok tsk ederim ya yatamadım korkudan hiç bole olmazdı azıma tatlı aldım ağlayinca hareket etti süzdü gene
Banubaytok Happycik ben zayıf oldum için hisediyom karnımın içinde her hareketini kastını ama bisey yokken dünden begri hiç bir hareket yoktu korktum sabaha kadar yatamadım en sonunda azıma tatlı aldım dua ettim sonra biraz hareket etti rahatladim