mrsbiyolog Bfduam oldu tabiki ben Aralık 2019 da o programların gösterdiği haftamdan 1 hafta sonra yumurtladım(ben belirtilerle anlıyorum yumurtladığımı) ortalama 6 gün vardı döngüme ve o ay hamile kalmıştım hatta erken gebelik testleride adetim 5 gün geçtikten sonra silik bir şekilde gösterdi be kan verdiğimde bhcg değerim 35 idi. O gebeliğimi 8. Haftasında kaybettim. Şu andaki gebeliğimide adetim çok düşük ihtimal dediği o haftanın ilk gününde oldu
Bfduam mrsbiyolog düşük için geçmiş olsun. Allah şimdiki gençliğimizi sağlıkla kucağınıza aldırsın inş. Dediğiniz gibi 14.gün sadece genel bir bilgi, herkesde olmuyor. Bende pek akıntı olmuyor kasık ağrılarımdan atılıyorum yumurtlama günlerini, sizde belirti ne oluyor?
Bfduam mrsbiyolog çok af edersin orası (iç yapıısı alt tarafın daha süngerimsi mi benzetme olarak, yumşak, daha açık, kaygan, olduğunu söylüyor) çok çok af edersin, bunu Özelden yazmak isterdim kapalıydı.
mrsbiyolog Bfduam diğerleri hakkında bir bilgim yok ama daha kayganlık akıntının fazlalığından oluyor zaten.
Elifdikel Bfduam uygulama her zaman yumurtlamayi doğru göstermez ovulasyon testi en güvenilirdir benim reglimin 10. Günü olur yumurtlamam ama o programlarda hep daha ilerisini gösterir o yüzden yumurtlama günü için mutlaka ovulasyon testi yapın yumurtlama olmadan da hamile kalınmaz diye biliyorum ama spermin vücutta bulunma süresine göre yumurtlamdan iki üç önce veya sonraki ilişkide de hamile kalınabilir
Birminicikanne Bfduam canim doktorlar bunun imkanı olmadığını söylüyor fakat ben reglimin bittigi temizlendigim o gun kaldim ondan önce bir namaz kildim ilk defa ve yasin okudum inisin in de faydasi oldugunu düşünüyorum bende hic inanmiyordum cok duzennli adet gorurduum yumurtlama gunlerimi gunun gunune bilirdim fakat 6ay boyunca kalamadim reglimin bittigi gun ilski yasadik normalde ayagimi kaldirirdim bu sefer saga dogru yattim ve ayagimi kendime cekktim regli olmadan 8gun once erken geblik testi ile hamile olduğumu ogrendim, birde reglininizin tamamen bittigi o ilk gunlere diikaat ederek sansinizi deneyin
Bfduam Birminicikanne evet aynen dediğin gibi dr lar bunu kabullenmez yumurtlama dönemi olmadığından. Sonraki günler deneme olmadığından mı o gün hamile kaldığını düşünüyorsun? Hayırlı olsun miniğiniz sağlıkla kucağınıza aldırsın Mevlam inş.
ogretmenanne16 Birminicikanne o gün yumurtlamışsındır canım biyolojik olarak mümkün değil yumurtlamadan olması
Birminicikanne Bfduam canim benm son 3 aydir reglim surekli on gun suruyordu son adet tarihime bakarsak bu sartlar altinda 8.gun önceden testin pozitif cikmasi imkansizdi ustelik gebe kladigimi bir sekide yumurtlama gunumde hisetmistim sol kasigimda acayip bir agri vardi
Bfduam Birminicikanne aynen 8.gün anlaşılmasıda çok garip, Dr bayağı şaşırmıştır. Gebe kaldığınızı hissetmemize gerçekten çok şaşırtıcı, nasıl bi belirtiydi?
ferus Yumurtlama günü dışında hamile kalınmaz. Fakat yumurtlama gününüz değişebilir. İlla belli tarihlerde yumurtlanır diye bir kaide yok. Yumurtlama tarihiniz periyodun başında da ortasında da hatta adetten bir gün önce bile olabilir. Ki ben yaşadım bu durumları.
Nilya88 Bfduam eşimle ben yumurtalama günleri ve yumurtlama gününden bi gün öncesiyle bi gün sonrası da ayrıydık ailelerimizin yanındaydık şu an hamileyim ve ben adetim bittiği gün ya da sonraki gün hamile kaldım büyük ihtimal
Bfduam Nilya88 evet kesinlikle öyle olduğu net, hep yumurtlama günleri denir ya, demek ki böylede olabiliyormuş. Tıpla bazen açıklanamıyor..
gullcannn Bfduam Canım ben 28 günde bir düzenli adet gören birisiydim yumurtlama 14. gün vs oluyor ama ben hemen adet bitiminde hamile kaldım. Yani yumurtlamanın ne zaman olacağı belli olmuyor oyuzden hesaplama yapmayın düzenli bir ilişki hayatiniz olsun. Gün aşırı 2 günde bir yani. Zaten sperm vücutta 48-72 saate kadar canlı kalabiliyor bu da bir problem yoksa hamile kalacağın anlamına geliyor☺
Bfduam gullcannn evet biliyorum bu süreci, yumurtlama, ilişki sıklığı vs.yinede sağ ol yazdığın için. Adet sonrası kaldığını anlaman için, sonrasında denememiş olman lazımdı ki O gün kaldığını bilesin. Öyle mi oldu?
gullcannn Bfduam Aynen canım eşim doğuda görevde bulunduğu için ben ailemin yanina Ankaraya gitmistim adet sonrasi. Hemde ultrasonda bebeğin kaç haftalik olduğu uyumlu olup olmadığı çıkıyor tamda o tarihe denk geliyordu
Nilya88 ogretmenanne16 ben yumurtalama dönemimde eşimle ayrıydım şuan hamileyim arkadaşımın düğününden bir gün önce adeti bitti ilk gece hamile kaldı oda süper çift deniliyor yumurtlama dönemi dışında hamile kalanlara olabiliyor yani
Birminicikanne ogretmenanne16 canım yumurtlama gunlerimi biliyorum ve hissediyorum test yaptigim zaman yumurtama testi takvime bakmadan her zaman doğru çıkardı, bilemiyorum neden olduğunu fakaat oldu