Bfduam Hayırlı geceler hanımlar, Yumurtlama günlerini değerlendiremeyip yinede hamile kalanlar oldu mu aranızda? (O bir kaç gün dışında da hamile kalınabiliyor mu).
BurcuP Bfduam bence benimki öyle oldu çünkü ihtimal orta diyen günlerde oldu ilişki ve ben hamileliğe ihtimal vermiyordum ama olmuş hatta kan değerlerim ve kese boyutu da orta ihtimal yazan günlerle uyumluydu. Ama bu yumurtanın sağlıklı olması ve uzun süre çatlamış olarak dayanabilmesi ile ilgili diye okumuştum. Tabi gene de bilmiyorum doktor değilim 🤷♀️
meliha_gizem Bfduam yumurtlamada denemiştim olmadı. Sonra adetin tam bittiği zaman denememiz gerektiğini duydum. Yumurtaşıklar aşağı inermiş. Gerçekten öyle oldu 2. Denememizdi.
tgbktszdmr Bfduam benimde öyle oldu o yüzden saçma geliyor bana yumurtlama günü. Adetim biter bitmez hamile kaldım
BurcuP Bfduam hani yüksek ihtimal yazan 3-4 gün mü o var ya, o süre bitince orta ihtimal yazıyordu orta ihtimalin ilk günü ve 2 gün sonrası . İkisinden birinde tuttu çünkü başka ihtimal yok eminim.
Bfduam BurcuP benimde tam öyle oldu, değerlendiremedik, sende degerlendirememiş miydin yoksa değerlendirdiğin halde bebek, kese gelişimine dayanarak mı sonrasında kalmışımdır diye tahmin yürütüyorsun?
BurcuP Bfduam 2 kere oldu ilişki o ikiden biri tuttu . Ama diğer arkadaşların da dediği gibi yumurtlama günüm belki uygulamadaki gün gibi değildir 🤷♀️
Tgce_c Yumurtlamanız ya erken olmuştur ya geç olmuştur. Yumurtlama olmadan hamile kalınmaz çünkü. Ayrıca uygulama yumurtlama takvimlerine güvenmeyin. Bu her bünyenin kendisiyle alakalı bişey. Herkesin 14. Gün olacak diye garanti değil.
Gizmolata Tgce_c spermler 72 saate kadar içerde canlı bekleyebiliyor, o arada yumurtlama olursa döllenme için harekete geçiyor
Bfduam Tgce_c uygulama genel bi fikir veriyor biliyorum. henüz hamile değilim zaten. Senin kaçıncı gün yumurtlaman oluyordu?
Bfduam Gizmolata ben 3 gün sonrasını değerlendirebildim, henüz hamile değilim. Sende yumurtlama günlerini degerlendirememiş miydin ondan net söylüyorsun üç gün önce diye?
beyzamm Bfduam incir tuketebılırsınız maydonoz kaynatıp üstune oturum artı folık asıt ve beb 7 aylıo evlıyım artk cocugum olmuyor dıyecekken bu ay hamıle kaldım
Gizmolata Bfduam ben 3 gün önce ilişki yaşadım o ay başka yaşayamadık yatışı misafir geldi😂 ben yumurtlamamı anlıyorum canım çünkü hem akıntım hem kasık batmam hemde kanamam olur yumurtlama dönemimde 35 yaşındayım bu hep böyleydi hiç değişmez, ilişkiden 2,5-3 gün sonra yumurtladım değerlendiremedim ama sağolsun spermler kıyak geçti bana
Bfduam BurcuP uygulama zaten genel bi bilgi veriyor. Bende uygulamaya göre yazmıştım, olmayabilir de dediğin gibi.
Bfduam Gizmolata ne güzel kıyak geçmesi, nasibi varmış:) Yumurtlamanda kan olması genel görülen bir belirti değil. Benim akıntım pek olmadığından kasık ağrımdan anlıyorum,.birde farklı bi belirtiden. Henüz hamile değilim 10 gün var adetime, duana talibim:)
beyzamm Bfduam ben hıc hesaplamadım 2 gune bır ılıskıye gırdım sonra gunde ıkı tane ıncır yedım fplık asıt kullandım namaz kıldım dua ettım