melek1608 Hanımlar sleepy mi, prima aktif bebek mi, prima premium care mi bi yardımcı olun lütfen çok kararsızım
Fundacivi melek1608 bunu bebek belirliyor sanırım ben ilk etapta prima care aldım bakalım deneyip göreceğiz ☺️ Daha sonra deneme yanılma olarak devam edeceğim..
Seda-34 melek1608 sleepy natural almayı düşünüyorum ama küçük paket alacağım memnun kalırsam da zaten 2 numarasıyla devam ederim sleepy nin 1 numarası baya küçükmüş diye duydum kullananlardan. Bebişin popişi beğenmezse de 2. Paketi yine başka bi markadan ufak paket alır deneyerek bize en uygun olanı buluruz diye düşündüm. O yüzden bi markanın bize göre olup olmadığından emin olana kadar stok yapmayı düşünmüyorum
melek1608 Fundacivi en temiz içeriklerden biri sleepy diye araştırdım koku yok, prima da koku yoğun biraz emin olamıyorum o yüzden bende
melek1608 Seda-34 bende 1 numara 42li paketini almıştım geçen açtım baktım bez çok güzel yumuşacık koku sıfır fakat kalın bir bez biraz düşündürdü
Bal00 melek1608 ben önceden stok yapmayacağım deneyerek karar vermenin en doğrusu olduğunu düşünüyorum 🙏🏻 dediğiniz gibi bez fiyatları gerçekten uçuk 😕
Bal00 melek1608 ben önceden stok yapmayacağım deneyerek karar vermenin en doğrusu olduğunu düşünüyorum 🙏🏻 dediğiniz gibi bez fiyatları gerçekten uçuk 😕
Seda-34 melek1608 bilmem çevremde çok fazla bebeği olan var ve çoğu bunu kullanıyor hatta neredeyse tamamı. Hiçbirinden olumsuz yorum duymadım o yüzden niyetlendim ben de .