idiloska Himom 53,8′le hamile kaldım, sabahları 58,8 geceleri 60,2 şişiyorum. 20+1′im bazıları a kilo almadın bazıları çok şiştin diyor moralim bozuluyor ya, yemesem açım, bebeğe günah. Hamur işi yemiyorum, tatlı tuzlu yemiyorum şişiyorum ama anlayamadım.
minicikanne Himom Kilolu olan kilo almıyacak diye bişey yok ki. Ben mesela kilolu hamile kaldım, kilomda artış olmadı henüz. Sebebiyse mide bulantılarım çok uzun sürdü, pek bişey yiyemedim. Bi yandan kilo vermişim meğer. Hiç kilo almadan olur mu. Hiç kilo almadım diyen bişey bilmiyordur bence. Ne yani bebek yok mu, rahim büyümedi mi, suyu yok mu, plesentası yok mu? 😂 Mümkün mü kilo almamak. Siz fazla takmayın kilo almadım diyenleri.
Kevserekinciacar97 Himom 44 ile hamile kaldım 58 kiloyum Şuan 1 haftam kaldı 14 kilo aldım az kilo aldım 🤣🤣🤣🤣🤣
Mondly Himom Hollanda’da doktor sadece hamileliğin başladığı dönemde kilon kaç diyor sonra hiç sormuyorlar bi bizim ülkemizde var bu durum galiba kilo da kilo diye valla 65le hamile kaldım eminim 83 hatta 85 olmuşumdur ama olsun valla 100 kilo da olsam gram umrumda değil valla çok takıyorlar şu kilo meselesini ya günlerinizin tadını çıkarın kilo doğduktan sonra bebeğin peşinde koşunca az da kendini aç bırakınca gidiyor
Leyla3421 milena_ merabalar gebeliginiz süresince bir diyet uyguladınız mi nasil gecti gebeliginiz bende 92 kilo ile hamile kaldim 🤦♀️
milena_ Leyla3421 31 haftalık oldum toplamda aldığım 4 kilo. Özel bir diyet uygulamadım ama çalışıyorum sanırım hareketli olmak kalori yakmamı sağladı. Aşırılıktan kaçındım ama genel olarak midem müsaade ettikçe yedim canımın istediğini ama hep tetikte ha şunu yedim tamam bunu yemiyim, bundan kısayım şeklinde oldu. hareketlilik önemli bence. Bir de çok su içiyorum ben..