Himom Hem kilolu olup hem de az kilo aldım diye yazmaları üstelik kaç kilo ile hamile kaldıklarını yazmıyorlar bile🤦🏼♀️ Sonra 50 kiloyla hamile kalan anneler kara kara düşünüyor. Ben de dahil 😅
Mcakir Himom Herkes ne kadar takıyor bu kiloyu. Sağlıklı olduktan sonra yiyin gitsin. Ben 20 kilo aldım. Hiç umrumda değil 🤷🏼♀️
Gull_94 Himom cok abartılan bu konu bu yeterkı anne bebek sagkıgı yerınde olsun dert edecegm bısey asla degıl ılkınde 50 kıloyla hamıle kaldım 80 kusur olmusumdr bunda 53 fakandım 24 haftada 14 e yakın aldım ama dusunmuyorm neden dusunuyum kı az alsak ne cok alsak ne saglık daha onemlı dıyıp kıloya takılmak cok sacma ayrıca hamılelık kılosu kalıcıda degıl cok aldık dıye kendını korktmasın dıye ben 3 ayda dondum eskı kıloma ovunulcej yda utancak bısey degıl zaten
Bdp Himom dur ben yazayım için rahatlasın 91 ile hamile kaldım 100 kiloydum en son 😂 tartılmayı Bıraktım doğuma yuvarlanarak gitmeyi düşünüyorum. Son 2 hafta kaldi
Wonderwoman Himom yoo ben 58 kilo ile hamile kaldım 4 kilo aldım 33 cu haftamdayim . Bol bol su 3 ana 3 ara öğün 👍 mutlaka 2 ara öğünde süt akşam üstü ve gece yatmadan 🤗
Elifgrgn Mcakir 70 le hamile kaldim ki olmuyordu tedaviyle hic takmıyorum açıkçası bide ikizler yedikçe yiyesim geliyor çevremdekiler az ye diyor ama sağlıklı olduktan sonra hic de sıkıntıya giremem yani 😂😂 suan 16+5 im 7 kilo almışım gittiği yere kadar zaten bide her türlü sezaryan olacağımdan sağlığım tehlikeye girmediği sürece ki doktorum da bisey demiyor bu konuda sıkıntı yok yola devam 🥳🥳😂😂😂😂💗💗
FatRam_1703 Mcakir gerçekten ya bende sinir oluyorum şu kilo problemini takanlars bebeğim sağlıklı olduktan sonra inanın hiç umrumda değil bende nerdeyse 20 kiloya yakın kilo aldım ama takmıyorum yanii sonuçta bebeğim de sağlıklı şu an bende..💁🏻♀️
Himom Gull_94 göz alışıyor tamam da sağlıklı da hissedemiyor insan ekstra bir ağırlık ağrı vs iyi bir şey değil yani bunun özgüvenle de ilgisi yok 🤷♀️ Tamamen kiloyu almış iş işten geçmiş yapacak bir şey yok diyen annelerin yersiz özgüvene dayanan bahaneleri sözleri yani başka bir şey değil 😅 ben de 22 kilo aldım 50 kilo ile hamile kalmıştım ama sizin kadar pozitif düşüncelerim yok bu konuda 🤷♀️😅
AycanAycan19 Gull_94 birsey merak ediyorum. Bn bugun saglik ocaginda tartildim 50 kg ile kaldim suan 59 olmusum yavasla dedi bana hemsire aslinda bunye olarak goruntu yani zayifim hic hamile gibi degilim az ye dediya sabahtan beri arastiriyorum bebwk nasil kilo alir falan diye kafayi yiycemm ama kendimi yemekten alikoyamiyorum acikiyorum kendimi tutayim diyorum ama karnim zil caliyo yani merak ettigimmm ben kilo alirsam eger bebek almaz diye mi soyluyo yoksa kilom air falan diyemi bn kilomu hic sıkıntı etmiyorum ki hatta dogumdan sonra hic gitmesini istemiyoruummm kafam aak bullak oldu1🤨🤔
Yeppudaa Bdp bende sanırım sizin yolunuzdayim inşallah almam kilo bıktım herkesin kilo hakkında konuşmasından . 94 kiloyla hamile kaldım en son baktım yine 94 um .bebeğim sağlıklı olsun da . inşallah kilo da almimya .bıktım ya .valla
Himom Wonderwoman işte bu 🤷♀️ Ben de keşke başarabilseydim ama doymadım doyamadım yemelere 😅 ilk gebelik rehavetine kapıldım 2. De şuurlu bir gebelik geçirmeyi düşünüyorum inşallah 🙏😄
_Ftma_ Himom bünyeden bünyeye degisirki kilolu diye az kilo alcak anlamina gelmez zayiflarda az kilo aliyor ama kimse mecbur degil kilosunu söylemeye 😊ben 35 haftalin hamileyim 5 kilo aldim ama 15 25 de olabilirdi yedigime hic dikkat etmedim 😊
Mlsa2530 Himom bende hiç takmam zaten 51 kiloyla hamile kaldım 22.haftaya giriyorum 4 kilo almışım kiloyla ilgili sıkıntım yok ama 37 haftalık gebe 3 kilo aldım diyo bi de fotoğraf eklemiş baya kocaman göbek kilolu hanımefendiler o zaman gıcık oluyorum almışsın işte neyi saklıyorsun 😂yüksek ihtimal ilk dönem mide bulantısından kilo veriliyor onlar hesaba konmadan normal kilosuna ekleyip hesaplıyorlar.
Susaminannesiii 58le gebe kaldım 69da erken dogum yaptım. Hepsi ödemmiş. 15 gün oldu. 60 kiloyum Doguma kadar hic catlagım yoktu sezaryenden sonra karnım catlamıs 😓bu arada gebelikte hic midem bulanmadı. Bir kez bile.
Matmazel_ Himom şahsen umrumda bile değil kilo almak 57 ile hamile kaldım 68im şuan 32 .haftada ;) bu konuları takanları hatta muhabbeti bile saçma geliyor bana , yıllarca bebek isteyen insanlar var . ;)
Gull_94 Himom kıloyu alıp vermemek kısıyı baglar zaten ben dogum yaptm uc ay sınra 50 kılo oldum dıyet spor vs olmadan ozguvenle de alakası yok zaten ama kısı kılosundan memnunsa kendı bılecegı sey ben kılolunkalmak ıstemezdm kalmadımda ama hamıleyken alınan kıloyuda dert edemem
Satirustattoo Himom sanırım aynı fikirdeyiz haddinden fazla kilo almak açıkçası kabusum özgüvenle ilgili değil kendimi sevmemle ilgili kilo yu abartılı alırsam kendimi sevmeyeceğimi çok iyi biliyorum
Seymatt Benim 3. Gebeliğim 2 sinde 12 aldım ben hep 12 alırım 😅kilom da 54. Kiloların hepsinide 5. Aydan sonra alıyorum bulantıdan
mminikmmucizemm Himom ben de kiloluyum ve kiloyu ne kadar takmamaya çalışsam da sıkıntı çekmemek için her canımın çektiğini yiyemiyorum tüp bebek aşamasında da kilo aldım daha da alırsam görüntüm için değil sağlığım için endişeleniyorum 50 kilo annenin 70 kilo olmasıyla 80-90 kilo annenin 100-110lara çıkması bir değil herşey bitti buna mı taktınız şimdi bu forum gitgide tuhaflaşıyor gerçekten isyan edenler haklıymış
13579 Himom hiç öyle olmuyor inanın 😂ilk hamileliktede 20 kilo aldım ikincidede ve şimdi yine aynı hiç hak geçmedi 😁tek şansım var doğumdan sonra hepsinin gitmesi
Bussratozaan Bdp canım selam önceki gönderilerini pkudum profiline girip bende 92 kiloyla hamile kalanlardanım suan cok şükür 11 haftalıgız ama takıldıgım şey insülin direnci bendede yüksek homa-ır dediğimiz test genellikle 5-6 aeası cıkıyor ama suan için doktor bişey vermedi sadece şeker yükselemisini erken yapacağız duruma göre ölçersin hergün açlık yokluk takip ederiz dedi sen nasıl yol izledin
Buketkucuk Himom kiloyu çok fazla kafaya takıyorsunuz tatlı hamişler😊 Bir şekilde verilir o kilolar, belki 5 ayda verilir belki 5 senede ama elbet verilir sağlıklı olalım, bebeklerimiz sağlıklı şekilde gelsinler gerisi mühim değil🦋