Mcakir Edakman bende 36+4 😊 hiç bişi yapamıyorum sadece yatıyorum . İnanılmaz ağırlaştım. Yemek bile tek çeşit yapıp geçiyorum.
Ozlmknr Edakman 35+3üm bebek 2 hafta önde 38. Haftaya kadar dogurmam lazım yoksa sezaryen. Hep zamanına o karar versin istiyordum ama suni sanciya kalacak gibiyiz. 🤦 36. Haftadan itibaren hurma, ahududu yaprağı çayına başlicam. Yürüyüş pilates devam. Merdivene başlicam. Vajina masajininda bu gittiğimde doktora sorucam. Hayırlısı 🙏
Beri_ilhan Edakman bizde 37+5 oldum ama gelmeye niyeti yok gibi. Doktorum günlük 2 saat yürüyüş ilişki ve ılık duş önerdi onları yapmaya çalışıyorum. Ama çok yoruluyorum. İnşallah çok beklemez bizi🙂
Burcumtlg 31.haftaya gireceğim. Sol kalça ağrımdan bir şey yapamıyorum. Ama elimden geldikçe pilates topunda gerinme hareketleri yapmaya çalışıyorum 😔 zor.. Allah yardımcımız olsun
istanbul3434 Burcumtlg topallatiyor mu agri? Siyatik sinirine baski yapiyormus bebek ben 3 haftadir sakat kalmis gibiyim yardim almadan yuruyemiyorum:(
ayshoo 34+3 😌 havayı güzel buldukça yürüyüş yapmaya çalışıyorum onun dışında evde çok bişey yapamıyorum hemen sırt ağrım başlıyor en fazla yemek , yemeğim varsa ütü falan günlük işlerle canım kitap okumak dahi istemiyor çok çabuk bunalıyorum🙁
istanbul3434 Edakman 39+1🙈 pilates topuna oturmak, hurma ve sicak duş disinda hicbir hazirlik yapamiyorum malesef bebek siyatik sinirime baski yaptigi icin 3 haftadir topalliyorum ve yuruyus yapamiyorum
Burcumtlg Bende öyleyim, bir yere otururken kalkarken, hele geceleri yatarken sağa sola denememek gibi çok büyük bir sorun😭 magnezyum dedi parol dedi doktor. Yok ben etkilerini göremedim. Sakat kaldım resmen diyorum 😭😭