Öncelikle rabbim isteyen herkese nasip etsin diyerek hikayeme başlıyorum
ben 7 senelik evli 10senedirde pcosla mücadele ediyorum evlenmeden önce doktor zor hamile kalacağımı söylemişti zaten o yüzden hiç korunmadık eşimle 1 senelik evliyken başladım tedavilere ilk ay klomenle başladım ve bir kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra ilaçlar çatlatma iğneleri bitkisel ilaçlar hacılar hocalar yok macunmuş yok sirkesiymiş derken yedim bitirdim kendimi en son tüp bebek yapmaya karar verdik 2 sene önce basvuruları yaptık atasehir memorial hastanesi cem demirel beye allah için güzel ilgilendiler fakat nasip olmadı 6 ay arayla 2 tüp bebek denememde başarısızdı cok ağladım çok üzgündüm bütün umutlarım bitmişti artık hem maddi hem manevi tükenmiştik eşimle sonra bi karar aldım bu pcos madem benim peşimi bırakmayacaktı bende onunla yaşamayı öğrenmeliydim sağlıklı beslenmeye geçiş yaptım paketli gıdalar fesbut yiyecekleri cıkardım hayatımdan cipsimi bile kendim yapar hale geldim boyum 1.63 kilom 86ydı 4 ayda sağlıklı beslenerek diyet spor ve aralıklı oruç yaparak 15 kilo verdim he bu arada eşimin bi akrabası hacıdan adem hurması getirdi bana her ne kadar kafamdan cıkardım desemde yine bir umut yedim onu (bu arada yarım kilo bala karıstırıp o şekilde sabah aksam aç yedim )bi baktım diğer ay daha adet günüm gelmeden adet oldum şok olmuştumhayatımda ilk defa beklemeden adet olmştum eşim bile sevindi tekrar o hurmadan sipariş verip yine kullancaktım ki gerek kalmadı o son adetim oldu 🤭o ay deli gibi detox suları içerken ip atlayıp spor yaparken meğer hamile kalmışım Şok geçirdik eşimde bende inanamadık ama gercekti şuan mııı 37+4 günlük hamileyim prensesimi bekliyoruz sabırsızlıkla
kızlar size tavsiyem doktorlara ilaçlara cok güvenmeyin aman şu tedaviyi olursam hamile kalırım yada bu doktor iyimiş bunada gideyim olur demeyin unutmayın sadece allah ol derse olur tevekkül edin rabbimden isteyin sağlıklı beslenin kilonuz varsa mutlaka zayıflayın he birde hurmayı deneyin şifa allahtan kimseye zararı olmaz rabbim herkesin gönlüne göre versin umudunuzu yitirmeyin 🙏