Gizem_lina05 8 haftalığım ama doktora gitmeyw korkuyorum 6+7 de gittim daha sadece kese varfı içi boştu daha dolmadıysa kalp atmıyorsa korkuma gitmek istemiyorum sizde nedir durumlar
Eylmurt1247 Gizem_lina05 bende 6 haftalığım gittim boş kese haftaya yine gel dedi ve bende çok korkuyorum
Meryemervee Gizem_lina05 o korku hep oluyor bunu da doğal karşılamak lazım annelik böyle bişey sanırım ve şimdiden başlıyor işte evham içiniferah tut duanı et ve kontrollerini ihmal etme canım 🤗🙏🏻
Fatma7666 Gizem_lina05 Allaha sığınıp,gönlünüzü ferah tutun gidin bakılması kontrol edilmesi lazım folik asit yada ne bileyim ilaçlar önerebilir evladınızı düşünün iyi düşün iyi olsun diyerek gidin derim mutlaka 🥰
Papatya8990 8+5 benim bende 6. Hafta gittim çok küçük dedi doktor 3 hafta sonra çağırdı pazartesi gidicem işte bakalım kan falan vericem
Gizem_lina05 Papatya8990 inşAllah görünür bebiş canım ya bi belirtin var mı benim kasıklarımd agrım oluyor hafif iğne batar gibi oluyor aradada birde cok uykum geliyor😟🤦♀️
Papatya8990 Gizem_lina05 evet kasıklarda ağrı oluyo sabah bulantı oluyo uykum erken geliyo değişik hareketler alışmaya çalışıyorum ☺️
Gizem_lina05 Meryemervee endişeliyim ilk gebeliğimde böyle degildim canım bunda korku doluyum ilk gibi aynı onda cok sakindim herşeyde bide bunda betam sürekli yavas cıkıyor
Meryemervee Gizem_lina05 Allah’ın izniyle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ama sen yine de git ve iyi olduğunu öğren belirsizlik daha kötü değil mi
Papatya8990 Gizem_lina05 al benden de o kadar karnımda fazla çıkmadı eşim diyo nerende sakkiyosun bebeği ☺️
Gizem_lina05 Fatma7666 folik asit kullanıyorum canım test cizgisinde hafif silik gördüğüm ilk günden bu güne folik asit kullanıyorum aslında daha öncee başlansaydı iyiydi ama plansız gebelik daha ilk yavrum 7 aylık yeni olacak🤦♀️