Umay05 ben biberon almadım ve almayı düşünmüyorum. Çünkü tüm takip ettiğim ebeler, doktorlar ve kendi doktorum bunun gerekli ve elzem olmadığını, kafamda sütümün gelmeyeceği düşüncesi ile hastaneye gitmemem gerektiğini çünkü her anne gibi sütümün geleceğini, eğer gerekirse alternatif besleme yöntemleri(parmak besleme,şırınga ile besleme gibi… ) denemem gerektiğini ve böylece meme reddi yaşamayacağımızı ve oldu ki gerçekten zor durumda kalındı ve biberon şart oldu, her hastanenin yanında bir eczane olduğunu ve oradan 5 dakika içersinde temin edebileceğimizi söylüyorlar. Bana da mantıklı geliyor açıkçası. Çünkü bebeğimi beslemek çok önemli tabii ki ama en önemlisi bence emzirme ritüeli ile beraber o bağı kurmak benim için. O yüzden doktor ve ebe tavsiyesine uyarak almıyorum şimdilik. Zor da kalırsam da alternatifleri deneyip sonrasında en zor durumda eczaneden hemen temin ederiz diye düşünüyorum 💭 tabii ki herkesin düşüncesi ama bence ya sütüm gelmezse diye kendinizi korkutmayın. Mutlaka bir şekilde çözüm bulunur :)