17ekiiimmmm Damlacik 2. Hamileliğim ve şuan 28. Haftadan bildiriyorum. Mide yanması sırt ağrısı yoğun akıntı uykusuz geceler 😄😄😄
Busraksu Damlacik 28+6 olduk bizde mide yanması bel ağrısı akıntı 🙄🙄 bebislerinizin kilosu nedir kızları
Sevde0281 Damlacik bende 27+2 yım bir haftadır bitmek bilmeyen mide yanmam var. Rica etsem arada yorumumu beğenir misini girip yazilanlari okumak istiyorum 💞
Sevde0281 Damlacik bir iki kez benimde oldu. 24 haftada uçağa bindim korkuyorum uçaktan o zaman özellikle çıkacak sandım 😂
Nurcanakkaya Kızlar bende 28+1 m sabh kahvaltıdan beri sağ tarafımda Bı sıkışma Bı sızı var aızce normalmı ilk gebeliğin tecrübem yok korkuyorum biraz hareket etmediği için olduğunu söylediler ama fıkrınıze ihtiyacım var
Bsmlh Damlacik ben 26+0 alsında 1 haftam var erken doğum kacınılmaz diyor dr dayanırsa 36+3 de alacak inşallah dayanır 🤲 ne 2. Ait nede 3.tramestere ait gibi olduk neye göre bakıcam bilemez oldum🥺
halitefe Damlacik canım ben gayet rahatlamıştım kaburga ağrım geçti mide bulantım gitti sadece şuan 37. Haftaya geldik tabi biraz ağırlaştı ve aşağı tarafta baskı var herkesin aksine benim rahatladığım bir dönem oldu inşallah seninde öyle olur🤗🤗