Nasippp Kızlar beşiğimiz ikeadan yatak bakıyorum da 20 cm yüksek mi olur sünger de istemiyorum siz nasıl aldınız kaç cm idi 🥴🥴
Nasippp Kedisever3535 henüz kullanmadım şuanda çevrende de yok ama ben kalitesinden görünüşünden çok memnun olacağımı sanıyorum kurduk bekliyor
Gizemshn Ben bugün meltem smartan aldim içinde yatağı nevresim felan var yatak cok iyi güzeldi 1250 tlye aldık cok beğendim oyle bakabilirsiniz ikeadan alacağınız yatakla felan bu fiyatlara gelecek. Ama yatak alacaksınız yatas’in twinty modelini alin 300 TL felan herkes cok memnun
Nasippp Gizemshn ben beşiğimi aldım ikeadan yatağı da alsam 5 cm sünger yazıyor ama çok ince yataş bakıyorum 20 cm de yüksek olur gibi 10 cm yqtaş bulursam öyle alırım ama sanırım 20 cm aldı genelde sünger ☹️
Gizemshn Nasippp bence 20 cm yüksek değil yine de siz bilirsiniz ama yatas güzel yani bence ☺ biz dün sizinle yatak konusunu konusmus muyduk ya ☺
Nasippp Gizemshn ahşap beşik mi die soran sen miydin ☺️ Sen isen konuştuk 🥰 canım senin aldığın beşiğin yan korumalığı var mı? Ben az önce ölçtüm yan korumalık takılıp yatak öyle konur yataşın üzerine olmaz korumalık beşikten taşıyor bu kez
Gizemshn Nasippp evet bendim konuştuk hatırladım 🥰 korumalık dedigin anne yani olabilmesi için inen aparat mi ? Eger o ise var. Aslında o yatağın ölçüleri var ama sen yine de arastir kuzum o zman
Tgbcyln Kızlar merhaba bende ikea nın ahşap beşiğini aldım yatağı da çilekten aldım. 300₺ ye çok güzel ikeanın süngerleri fln çok kötü birebir bakıp incelemiştim çilek çok güzel geldi bna tavsiye ederim henüz kullanamadık ama memnun kalıcagımızı düşünüyorum
Nasippp Gizemshn ahşap beşiklerin kenarısında kumaştan korumalık oluyorya çocuklar dönmeye başladığın da bi yerini çarpmasın die onu diyorum canım Siteye göre 5 cm dio o da çok ince geldi bana 🥴 bakım 10 cm de yataş bulamam her halde
Gizemshn Nasippp evet canım içinde herseyi var korumalık cibinlik felan yatağı takim halinde , yatağı kalin meltem smartin oda
Nasippp Asyaerciyes Bebek sallanmak istedi mi bide bizde kurduk çok sağlam hiç gıcırdama olacak gibi durmuyor siz yatağını ikeadan Mı aldınız
hanibazen Nasippp Yataş’ın bebek sağlığına faydalı, doğal malzemelere sahip yataklarından Organica, hindistan cevizi lifi, pamuk, lateks ve yün içerir. Böyle yazıyo 😅
Asyaerciyes Nasippp yok istemedi beşik sallanmadığı için ayakta sallanmak ta istemedi ona alıştı ebebek te yatak var pet gibi onlar güzel oluyor hemde uygun ondan aldım ben koruma pedi ikea