imerveg hiç ağrım olmadı desem😇 gerçekten inanmayacaksınız ama hiç ağrım olmadı zaten hastanede kaldığımız gece 3 kere ağrı kesici igne yaptılar doktorum da ayriyeten ağrı kesici hap verdi agrin oldukça ic dedi ama dedigim gibi benim ağrım olmadı. Oturup kalkarken hiç sikintim olmadı sadece soyle birsey söyleyebilirim ben böyle şeylerden nasil denir irite oluyorum yani temizliğini yaparken zorlandım cok fazla oda acidan falan değil yanlış anlaşılmasın hissinden dolayi nede olsa orda bi kesik var ve dikisin patlama ihtimali var bunlar beni rahatsiz etti geri kalan hiçbir şey problem değildi bende temizligini su sekilde yaptım sizinde aklınızda olsun her lavaboya girdikten sonra alt tarafimi sıcak suyla bi güzel yıkadım ellememeye çalıştım ki o his rahatsiz etmesin beni. Doktorunuz size söyler ama yine aklınızda olsun kabız olmamaya dikkat edin ki dikisleriniz cok zorlanmasın. insallah bunlara hiç gerek kalmaz hiç dikisiniz olmaz. Allaha şükür dogum öncesi hamileligim dogum anım ve doğum sonrası benim için sahane gecti insallah sizinde oyle olur da o günleri cok guzel hatırlarsınız🤗🥰