Merimex 31.haftadayim şuan kıyafetleri vs hiç birşey yikamadim utulemedim.Hastane çantası da hazır değil ne zaman başlamalıyım bunları yapmaya çok erken olsun istemiyorum ama geç kalmakta istemem :))
Dryalp Merimex ben 31de felan yaptım erken veya geç bılemem ama ne olur ne olmaz diye hazırladım ama çantayı daha hazırlamadım😀 33haftalık olacağız çantayı hazırlayacağım birkaç eksiğim gelsin
biranneikikedi Merimex ben 30-31 gibi başlamıştım bu hafta yeni bitti. Zaten her şeyi yıkamak ütülemek vs 1 günde yapılacak bi iş değil. 2-3 hafta sonunda bitti benim
Sen1meleksin Merimex tam başlama zamanındasın canım 33 de başladım ben bi hafta kuruma ütüleme derken 34 oldu sonra eksikler derken 35 oldu kendimimkine başladım 36 oldu ve en son kalanları aldım şuan 37 oldu😂😂
Aysentass Merimex en geç 32 diyorlar canım ne olur ne olmaz ben 32+3 üm bitti çantam bi kaç sipariş gelecek sadece onları koyup bitiricm
Merimex Dryalp ozaman bende en azından yıkayıp ütüleyip kaldirmaliyim çanta daha sonra da olabilir :)
Dryalp Merimex evet en güzeli o sonra zor olur acil birşey olur ne olur ne olmaz bende çantayı hazırlayacağım bi tamam olsa
Sen1meleksin Merimex aynennn😂😂ama her şey hazır gözünün önündeyse biraz daha dursun amabenbirazda eksikleri görmeye 33 de başladım😅
Merimex Sen1meleksin eksikler var alınacak battaniye kıyafet falan ama yıkayıp kaldırınca daha belli olur eksikler herhalde bende yavaş yavaş basliyim en iyisi :))
Merimex Aysentass bende başlamalıyım ne olur neolmaz şuan birşey olsa çocuğun giyeceği temiz birşey yok hiç birşey yıkanmadi
Beyzan Merimex aslında tam zamanı çanta işi kolay zor olan yıkama kurutma ütüleme. Sonra geriye çantaya koymak kalıyor. Zaten bu işlemi yapmanız 2-3 haftayı alır.insan ağırlaşıyor Allah korusun acil durum çıkıyor ya da eksiklerini fark ediyor. Ben şimdi ikinci bebeğime hamileyim niyetim 34 de çantayı kapayıp kapının arkasına koymak. Her duruma hazırlıkli olmak lazım. Şimdiden kolay gelsin 😍
threestar Merimex artık başlayın bence ağırlaşıyor insan gitgide, sancınız vs de çıkarsa doktor genelde dinlenme veriyor iş yapmayı yasaklıyor 35-36′ya kadar, su aşama sizin için çok fazla ağır iş yapmadan yavaş yavaş toparlanma asamanız 😇
Ortmenanne16 Merimex bu haftalarda başlamanızı tavsiye ederim ben 34ten sonra birden agirlastim ağrılar çıktı hep kendinizi yormadan dinlene dinlene yaparsınız 💐💐
Ebreva Merimex 32.de hazır ettim herşeyi belki ben ağırlaşırım belki erken doğum olur diyerekten ara ara çantayı açıyordum havalanaın diye veya sizler dolapsa bi köşeye koyun herseyi hazır edip 18 haftalığım kısmetse gene 32.de hazır edicem herseyi
gmzcvk Merimex merhaba benim dogum ve hamileligimle ilgili bir skntim yoktu iyi ki 34.haftada herseyim hazirdi cunku 36.hafta icerisindeyken bir anda doguruverdim😂😂 o yuzden bence baslayin zaten uzun surmuyor en azindan hazir olsunlar, zaten cok da kalmamis Allahin izniyle zaman hizli geciyor vallahi anlasilmiyor