Edakuz58 Bende bekliyordum bu çift rakami ya bu happymom sayesnde zaman cok hzli gecti bana göre en son 6 haftalktim buraya katldigimda doguma az kaldi ve korkuyorum varmi benim gibi
dugmeninannesiii Edakuz58 ahh bende 99 oldum çok şükür 🙏🏻 Bende tedirginlik başladı ne yapacağım diye 😏
BurcuLice Edakuz58 son 89 sağlıkla gelsinler inş bende telaş var endişeliyim korkum yok şuan ilerde ne olur bilemem tabii rabbim kolay doğumlar nasip etsin
Edakuz58 Tugce38 yaaa bi yandan hemen dogurmak istiyorum bi yandan korkuyorum asiri korku var rabbim kolay dogumlar nasip etsn butun hamilelere 🤭☺
Edakuz58 dugmeninannesiii tek degilsin canim burda birbrmize destek oluruz dogumdada Allaha emanet artik😅
Edakuz58 Ednz amin insallah canim gercekten ne ara bu sayiya dustum blmiyorum yuzup yüzüp kuyruga gelioz😅😅
Tugce38 Edakuz58 aminn inşallah valla bende elimden gelse hemen doğurmak istyorum odasını fln hazırladıkca😂
Savciergoc Edakuz58 Benim ikinci hamileliğim olmasına rağmen 78 günümüz kaldı sanki ilk gibi korku heyecan dorukta
Edakuz58 Savciergoc benimde ikinci ve acayip korkuyorum insan ne yasiycagini biliyor ya blmeseydim keske😅
Savciergoc Edakuz58 ilk normal ve 15 dakka da olmuştu benim ikinci de öyle olaun diye dua ediyorum artık 😇