MerveAkty Bybars benim de aynı sen gibiydi durum bebek kalp atışı yavaşladı hemen sezeryana alındım tabi doktorun ne derse o 😊
Bybars Zeynepreyyan bugün ntsde yine şancı çıktı ebeye sordum kanala girse bu sancıları hissedersin dedii doktorun yanına gittim kanala girmemiş dedi yarın sezeryan olucam 🤲🏽
Zeynepreyyan Bybars anladım canım bende ilk doğumda 60 Lara çıkıyordu hiç hissetmiyordum suyu da geliyordu sezeryan oldum. Onun için merak ettim
Zynpk ogretmmenanne bnm de dun 25 lerde çıktı dr birsey demedi. Onemsencek bir sanci degil..36+3deym bende
AsumanTugce ogretmmenanne 3 gün önce benim 80lerde çıkmasına rağmen düzenli olmadığı ve acilmam olmadığı için yatış yapılmadı . 36+5 iz
frauz Asenadgdvrn80 yaa bende 34+0 da sancım çıktı nst de doktor korkuttu beni erken gelebilir diye. Size ne dedi ne durumdasınız toplanma kasılma çok oluyor mu?
Asenadgdvrn80 frauz sancılar 80-90 ama hissetmiyorum 🙄 bebek kilo almıyor bilmiom bugün gitttim yine ayni
brcbr ogretmmenanne 40 ın altı önemli değil . Ben o haftalarda 100 ü bile görmüştüm ama doğurmadım zamanında geldi çok şükğr.sancılar düzenli olmadıkça sıkıntı yok ara ara geliir gider :)