semanurovz 12+6 haftalıkyım yarın ikili testin sonucunu almaya gideceğim herkes cinsiyeti belli olur diyor belli olur mu ilk gebeliğimde heyecanlıyım :) 10 gün önce gittiğimde daha erken dedi doktor hareketli çok hareketli dedi bebişim için :)
Dilek0809 semanurovz ben de ikili test sonucu göstermeye gittiğimde öğrenmiştim eğer erkekse muhtemelen görür doktorunuz bizim erkek anında gördü 🥰
maviscik77 semanurovz 12+3 de erkek denildi , değişmedi hala benimki de çok hareketli ultrasonda yetişemiyoruz hızına 😂😂 senin de kesin erkektir ☺️
Larinnaz semanurovz 2 cocugumuda ikili taramada öğrendim.ama sonuc alırken tekrar bakmaz,ultrasonda bakarken söylerdi.
semanurovz Rabismomm4 genellikle çevremden bu tür yanıt aldım kız bebekleri çok hareketli olmazmış biz kalp atışını bile dinlerken zıpladı dedi doktor dinleyemedik 2 saniye felan duymuşumdur ☺️
Rabismomm4 Rabismomm4 on haftalıkken her yeri oluşmuştu parmakları felan aceba erkek olabilir mi yanlış yazmışım da 🙈
semanurovz Rabismomm4 amin inşallah hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder rabbim de ben birazcık doğumdan korkuyorum işte biraz değil epey çok korkuyorum o üzüyor beni 🤷♀️
Rabismomm4 semanurovz hiç korkma canım bol dua et o an kolaylık veriyor rabbim içini ferah tut sen benim bu 4 doğumum olacak inşeallah birde kürtaj oldum hiç korkmuyorum kötü şeyler düşünme ❤️
semanurovz Dilek0809 yaaa çok güzel inşallah bende müjdelerle dönerim ☺️ Rabbim kucağına sağ sağlam almayı nasip etsin ☺️
Rabismomm4 semanurovz bana kıza benziyor ama kıyafet almayın sakın dedi pazartesi gideceğim inşeallah kesin öğrenirim belki
semanurovz Sevdeeee hiç durmuyor yerinde sürekli kımıldıyor bana yarın doktorun yanına girmeden önce çikolata ye demişlerdi cinsiyetini o zaman hemen gösteriyormuş doğru mu ki acaba ?
Busgktp semanurovz evet ben cinsiyet öğrenmeye giderken yemiştim mesela bitterinden çabuk kana karışması için 😁