Ortmenanne16 Bittercikolataa hiii anladım. O bende de var. Normal doğum yapmamış ama bir dünya fikri olan insanlar bana komşunun kızının eltisinin doğum hikayesini anlatmaya başladı dinler gibi yapıp içimden şarkı söylüyorum o an. Fizyolojik olarak doğum bir eylemdir sizi etkilemesinler. Kendinize ve rahminize güvenin 💐💐💐💐
Bittercikolataa xserifebl Canım zaten şuan hala bekliyoruz sancin nisanin suyun vs olursa gel dedi hemen suan yatirip baslatmayacak😌 sadece cevrenin böyle demesi yıprattı beni onu demek istedim aslinda🙈
xserifebl Bittercikolataa anladım canım. Yine doktorun ve sana kalmış bişey ama benim en yakın arkadaşım hemde komşum oluyor o anlatınca ben şaşırmıştım. Ondan sonra eşimin iş arkadaşının eşi doğum yaptı oda bekledi 40+2ydi sanırım biz bebeğini görmeye gittiğimizde ben normal doğum diye gittim suni sancı verdiler oda bebeği etkiledi demişti. Yine de doktorun da böyle bir riskten bahsediyorsa kendini riske atma.☺️
halitefe Bittercikolataa o zaman kafana ile takma canım insanlar herşeye konuşmayı inanılmaz seviyor bende Kan cıvıltıcı iğne kullanıyorum normal sezeryan her durumu detaylı konuştuk kendi tavsiyesi benim kararım derken sezeryana karar verdik ama çevrede herke yok niye normal değil yok bende iğne kullandım normal yaptım bilmem ne başladı herkese dönüp dedim ki sizene doktorum en iyisini bilir bebeğimin kalbi dursa iğneyi bıraksam veya bırakmasam benim kanamam kesilmese siz ne yapabileceksiniz hiç bişey herkesi susturdum
Dilbur Bittercikolataa kızımda suni sancı verildi ve beni rahatsız etmesine rağmen nst hiç çıkmadı çıkarın yürüycem dedim çıkarmadılar sonra kızımda kalp atışında terslik gördüler hemen ameliyat a aldılar tabi her doğum farklı ama nst bağlanıyor devamlı olarak kontrol ediliyor en ufak Bi terslikte sezaryenle alabilirler sende en azından normal doğumu denemiş olursun içinde kalmaz yani bende öyle oldu 😊
tanya25 Bittercikolataa canım hiç bilgim yok maalesef ama üzme kendini strese sokma için rahat değilse bi kaç doktordan daha fikir almanı öneririm. Diğerleri de aynı şeyleri söylüyorsa o durumda düşünürsün. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin evladını sağ salim kucağına alırsın inşallah 🙏🌹
kirpapatyasi4 Bende 36 haftada 2300 gram kızımı doğurdum suyum geldi suni sancı verdiler ve biz 24 saatten fazla susuz kaldık kalbinin duracağını sanmıyorum ama tabi sizi takip eden doktor daha iyisini bilir onu dinleyin
Bittercikolataa kirpapatyasi4 Oh masaAllah rabbim anali babali büyütsün 🥰 içimi rahatlattiniz com teşekkür ederimmm
SvgO Bittercikolataa ilk doğumumu normal yaptım hiç bir sorun yaşamadık aynı gün taburcu olduk. Risk her durumda var düşünüp stres olma doktorun hangi doğum şeklini tavsiye eder ise ona olumlu yönelmeni tavsiye ederim 🙏🌸
Bittercikolataa portakalcice Aaa küveze falan girdi mi? Benim icin inanin kilosu önemli değil sağlıklı olsun yeter
busra2021 Bittercikolataa Bol bol dua et görümcem de suni sancıyla doğum yaptı Allah şükür kızı şuan 6 aylık 🤩 pozitif doğum hikayeleri oku kötü söylentilere pek kulak asma 🌸