Denizin Doktorum coledan d vitamini damla verdi arkadaşlar , günde sabah öğle akşam olmak üzere 3 er damla toplamda 9 damla damlatıyorım , sizin nasıl
AlinaET Denizin bende günde 9 damla kullanıyorum kimseyle kıyaslamaya gerek yok kan sayımları yapılıyor ve doktorlarda d vitamini eksikliği gördüğü dozda kullanım veriyor. Daha az kullananın vucudunun daha az dozda ihtiyacı var demekki🌺
Denizin Bittercikolata anlamadım canım bende , acaba zararı olurmu ? Eczanede yanlış mı söylediler acaba
Denizin Miskokulum35 canım benimde toplamda dokuz işte ? Sabah öğle aksam 3 er damla , senin nasıl sabah bikerede 9 damlamı damlatıyorsun
Mayisbali Tugcek33 ben sabah 5 akşam 5 damla alıyorum . Ben bir yerde okumuştum suya damlatınız bardağa yapışıyormuş yağ ya hani o yüzden ekmeğe damlatıp alırsanız hepsini almış olursunuz ☺️
gulapikk Denizin bende günde 9 damla tek seferde damlatıyorum. Eniştem eczacı ilaçlarımı ondan aldım eniştem bir zararı yok dedi. Doktorum yazmadan sağlık ocağından aldığımda ise onlar 15 damla demişti düşün. Çok şükür zararının olmadığını söyledi eniştem tabi benim ki devit 3 damla diğerini bilemiyorum etkisi nasıl
[silindi] Denizin aile hekiminin verdigi dvit3 damlayı günde 6 kere damlatıyo Rum benn doguma kadar devlet ücretsiz veriyor ve bence en iyisi
Merve6521 Her d vitaminin ml farklı zaten canım değişiyor içindeki ml o yüzden bazıları 5 bazıları 6 bazıları 9-10 damla oluyor benimki monovit 6 damla dedi eczacı değişiyor yani
Oziozi Denizin benım kahvaltıya başlarken beş damla gunde bırkez içiliyor üstne hemen kahvaltı yapıyorum