kadriye25 Havin, Rojda , evin , Şevin , zin , Ruken vs. Aklıma şimdi bunlar geldi öğrencilerimin isimleriydi 😊😊
Aslimuuuu prm112-27 merhaba ben bunu arapça diye biliyorum kürtçe anlamı nedir? Beğendiğim bi isim de :)
mmek_2014 Berfin ve Lavin benim begendigim isimler. Bir arkadaşım Gilya koymuştu kızının adı göz bebeği demekmiş yanlış hatırlamıyorsam
Bendis Askiletotomsu Bir Türk olarak bu yorumunuzu çok yanlış buldum. İster Türk toprağı olsun İster Yunan İngiliz isteyen herkes çocuğuna istediği ismi koyar . Ayrıca burası türkiye lazı,kürdü çerkezi yüz yıllardır bu topraklarda dostca yaşıyor lütfen sizde ırkçı söylemlerinizle insanları bölmeye çalışmayın…
Duru40 Askiletotomsu Askiletotomsu sizin o turk topraklari dediginiz topraklari atalarimiz turku kurdu lazi cerkezi arabi bir olduda kazandi nankor olmamak lazim bi kurt olarak herzamn vatanimi milletimi ne turkten ne kurtten nede baska bi ırktan esirgeyen biri olmadim amcamin kizin adida berfin mesela rojdamiz rojinimiz helinimiz var ve cokta rahat tasiyorlar isimlerini😉😉
Mom0101 Askiletotomsu Türk topraklarında arapça isim ne alaka peki? %90 arap isimleri konuyo hala farkında mısın. Türküm ve kürt ayrımı yapıyorsan önce kendi isimlerine bak
Berfininannesi Askiletotomsu Ne alaka siz gidip yabancıların ismine özenip koyuyorsunuz ama topraginizda yaşayan kürt insanlarının ismini yadirgiyorsunuz herkes istediği ismi koyar kimseyi ilgilendirmez