nur006 Haziran sonu temmuz başı gibi doğacak miniğimiz kızlar yazın doğan bebeklere alışveriş yaparken neler almalıyız? Uzun kollu da almalı mıyız çok? Tavsiyelerinize ihtiyacım varr… 🥰
Dbe24 nur006 Bemimde haziran başı gibi görünüyor doğum bende daha alışveriş yapmadım ama yaparsam kısa kolluya çoğunluk vericem hem yaz mevsimi hemde çabuk büyüyeceği için fazla kıyafet almıcam 3 4 tane uzun kollu alırım sadece yeter diye düşünüyorum
Byzayk0 nur006 benim de Haziran bası gibi canım 3-4 tane yenidoğan uzun kollu yine çoğunlukla kısa kollu zıbın diğerleri 3-6 ay olucak
Beyzan nur006 yeni doğan uzun kollu giyiyor ama incecik kıyafetler var daha bugün civilden aldım. Benim de son tarih 7 temmuz. bu aldığımdan çok daha ince ama uzun kollu olanlar da vardı ağız bezi kumaşından yapmışlar. Bu tarz almamız gerek 1 a kadar ya da evin ve bebegin durumuna göre 15 gün kadar uzun kollu giymesi lazım bağışıklık toplayana kadar. Sonra zaten siz anlarsınız terlemiş mi sıcaklamis mı ama tavsiyem bunlardan 4-5 tane almanız sonrası hep 3-6 ay yarım kollu ve patiksiz alt olsun. Onlar çok gider https://hizliresim.com/qy4FDV
Zeynepreyyan nur006 yeni doğan bebek uzun kollu giymeli. İlk doğduğu zaman en az 30 gün vücut kendi sıcaklığını ayarlayamadigi için sıkıntı oluyor bebek için
N_A_Z_L_I_M Beyzan Çok güzel ben takımı çok beğendim bebişin güle güle giysin 🥰 bende bu kumaşın aynısından zıbınlar aldım
Beyzan N_A_Z_L_I_M çok sağol canım sağlıkla gelsin bebişler de bu kıyafetlerin içini doldursunlar inşallah
sacmalamakizim nur006 ben de ağustos da yapicam dün Annem söyledi yeni doğduğu için yazın üşür küçük diye demişti de bende bilmiyorum nasil alıcam 🙄😐