kadriyeahmet Kizlar unibabynin bebek bakım seti ve deterjanini kullananlar var mı nasıl memnun musunuz
dorugunannesi34 kadriyeahmet kuzenim o seti kullanıyor memnun ama bende Sebamed aldım inşallah memnun kalırım
koala06 kadriyeahmet Deterjanını kuzenim kullanıyor çok memnun o önerdi bana aldım bebeğimin kıyafetlerini yıkadım kokusu falan çok hoş ben beğendim ama bakım setini kullanmadım
kadriyeahmet aytn123 ebebkte şuan çok güzel indirim var bı kaç olumsuz yorum gördüm de burdan bı danışayım dedim bakım çantası acayip indirime girmis
Ortmenanne16 kadriyeahmet deterjanı ile yumuşatıcı kullanıyorum çok memnunum baya da bereketli bir ürün. Islak mendilde üni baby aldım bebem henüz doğmadı bakalım memnun kalacak mıyım 🤭🤭
kadriyeahmet Ortmenanne16 bende almayı düşünüyorum yorumlardan ötürü bı tereddüt ettim bide ebebekteki indirimi görünce zaman kaybetmek istemedim🤣
aytn123 kadriyeahmet yani ben çok memnun kaldım oğlumun vücuduna da iyi geldi kremleri vs. Ben 1 yasa kadar onun pisik kremini kullandım ve hiç pisik olmadi
meliha_gizem kadriyeahmet deterjanıyla kıyafetlerini yıkadım çok güzel. Kokusuz alerji yapma durumu olmaz.
durukusunannesii kadriyeahmet instagramda muhendisinoglu diye bir sayfa var orada yıldızlar listesi var canım oraya bir bak istersen bütü markaların içeriklerini inceliyor ve sadece en doğal olanlarını yıldızlar listesine ekliyor :)
Ryhnm Son zamanlarda kendi sitesinde şampuanı için cok şikayet vardı göz yaktıgına dair bnde bilemedim kıyafetleri için yumuşatıcı deterjanını alıcamda büyük ihtimalle şampuanı sebamed alırım
Emineerd kadriyeahmet bakım ürünlerini kullanmadım ama deterjanları çok iyi mavi kapaklı olanı favorim 🤩şampuan sebamed kullanıyorum