Shsg mrsflowers merhaba bende kullandım tohumunu iki ay kadar ama o sıralarda yumurta geliştirmek için ilaç falanda kullandım. Hangisi şifa oldu bilmiyorum ama şu an 6haftalk hamileyim. Şifa olsun size de inşallah..
Saripapatya020 mrsflowers Ben kullandım canım çok şükür sonuç aldım ama yanında ek olarak kullandığım bitkilerde vardi
mrsflowers Shsg bende yumurta geliştirici kullanıyorum ama denemek istedim inşallah banada iyi gelir peki nasıl kullandınız bilgi verir misiniz. Sizin bebişinizde sağlıkla gelsin inşallah
Shsg mrsflowers amin sağolun. Bir kaşık kadar tohumu havanda biraz ezip sıcak suda demleyip öyle iciyodum günde bir kere
Saripapatya020 afrasil uzun zamandır giremedim canım yeni gördüm kusura bakma ben sabah aç karnına hayıt tohumu içtim öğleden sonra testere dişli aslan pençesi içtim ve akşam yemekten sonra civan perçemi içtim 2 senedir bekliyorduk çok şükür o ay hamile kaldım
Saripapatya020 mrsflowers uzun zamandır giremedim canım yeni gördüm kusura bakma ben sabah aç karnına hayıt tohumu içtim öğleden sonra testere dişli aslan pençesi içtim ve akşam yemekten sonra civan perçemi içtim 2 senedir bekliyorduk çok şükür o ay hamile kaldım
Happykariner mrsflowers canım ben hamile kaldım gecen ay kullanmıştım ama kimyasal gebelikti bu ay da tekrar kullanıyorum yumurtlamayı görünce bırak canım