Yonca0218 Az önce lavaboya gittiğimde çizgi şeklinde koyu kahve akıntı vardı, sabah doktorumu arayacağım ama sabredemezsin yaşayanınız varsa önemli bir durum mu?
PurpleTail Yonca0218 bildiğim kadarıyla kırmızı renk olmadıktan sonra bu tarz kanamalar normal kabul ediliyor.
aannepandaa Yonca0218 bemdede olmuştu. Doktorum sabaha kadar takip et devam ederse gelirsşn demişti. Yerleşme kanaması deniliyor. Kahverengiyse eski beklemiş kan oluyor uş. Eğer kırmızı olursa acele davranmalısın. Ve ayrıca için rahat etmiyorsa dr msj atabilirsin. Bende msj atarım önce.
FigenY Yonca0218 her ihtimale karşı progestan fitil kullan bende de aynısı olmuştu. 11 haftalık olacağız şimdi geçti çok şükür
Yonca0218 aannepandaa bir tek İnstagram I buldum attım. Sabaha arayacağım korktum bazı yerlerde önemsiz olduğu yazıyor bazı yazılar da önemli kahve olduğu için düşük riski yok gibi çok şükür 🙏
FigenY Yonca0218 Allah tüm gebelerimizin yardımcısı olsun, bir mucizeyi dünyaya getirmek hiç kolay değil. Rabbim rızkını verir, yiyecek ekmeği varsa hiç korkma dua et içini ferah tut. 🙏🏻
Eddii Yonca0218 sabahı beklememenizi tavsiye ediyorum. Korkulacak bir şey olmayabilir. Ama gebelikte kan hafife alınacak bir durum değildir. Güzel haberler almanız duasıyla🌸
Hsbsk Yonca0218 hic korkma tatlim cok normal bende 6 5 deyim dun bildiğin kanama bile oldu. Doktora gittim normal dedi. Dinlenince gecen kanamadan yada lekelenme tarzi olanlardan korkma dedi. Sakin ol dinlen bol bol ağır is yapma
Crazymomm Yonca0218 Canım yani evet telaş yapma ama tedbiride elden bırakma bir acile git bence zaten acilden kadın doğum servisine yönlendirirler kahverengi de olsa kanamam olmuş kanın kahverengi olmasının sebebi rahimde bekleyip bakteriler yüzünden renk değiştirmesinden
elifulup Bende 6+1 oldum bir haftadir kahve rengi lekeler oluyor doktoruma gittim kırmızı olmadığı sürece sorun değil dedi. Ultrasonla baktı bı sorun yok dedi. Bende tedirginim 2. Kontrolü bekliyorum.
Crazymomm elifulup Canım bende daha bir hafta olmadı 5 haftalık düşük yaptım dediğiniz gibi kahve rengi lekelenme ile başladı gece ve sabahı zor ettim doktora gittim kesen gözüküyor dedi ilaç verdi gönderdi aynı gün kanamam artmaya başladı tekrar gittiğimde düşük başlamıştı ha bu demek degilki her kanama düşük sebebidir bir önceki gebeligimide kanamalar ile sürdürerek bir kız dünyaya getirdim yani ne telaş yapmak gerek nede gereğinden fazla beklemek