Buketkucuk NilayRuya yemin ediyorum aynısını yaşadım başım döndü kahvaltı ederken bulantım oldu kusacağım sandım gözlerim falan karardı kötü oldum ama bugün dediğim gibi içince bir sorun olmadı
Cansu101706 NilayRuya faydası olmasa zaten vermez canım. Bende kabızlık yaptı ama bol su içerek normale döndürmeye çalışıyorum
NilayRuya Cansu101706 OMEGA falan kullanıyorum doktor devam etmemi söyledi ama sabah almıyorum o ilaçları. Sabah sadece bu gyno ferroyu alıyorum aç karnına
cgla1 NilayRuya ben kullanmaya başladım kullandığımdan beri istifra ediyorum mahvetti beni bıraktım o yüzden doktora gidip başka ilaç isteyeceğim artık içtiğim su bile kalmıyor
NilayRuya 1Anne2Bebek1Kopek bende mide bulantısı ve mide ağrısı oldu baya hassasim sanırım teşekkür ederim canım 🥰
1Anne2Bebek1Kopek NilayRuya Ben ilk gebeligim de kullandm suan ferrum ford kullaniyorm onu da dene istersen dr. Danis tabi cnku rahat ediyosa degistirebiliyolar
Seda--mete Skylab kaçıncı haftadasınız? Ben de içemiyorum. Doktor son çare damardan serumla verirız dedı :(