Birminiginannesi Kızlarrr depend büyük boy ped 28 tlye düşmüş e bebete ihtiyacı olan bakabilir 12 ye kadar indirim
Mormenekse Birminiginannesi canım bedenler hakkında bilgin varmı yani cokmu büyük oluyo acaba bedenleri
iremmm-96 Mormenekse peidn üstünde bedenler yazıyor büyük boy 42 beden ve üstü dye gösteriyor kilo aralığı 110 a kadar mış. Bende büyük beden aldım açtım baktım gayet esnek böyle alstik gibi kocaman oluyor giyince cok rahat olur hiç korkmayın bence
Birminiginannesi Mormenekse herkez kendi bedeninden bir numara büyük alıyor bence sizde en büyüğünü alın cunku şişlik fln olucak 🤷♀️ bol olsun dar olmasın kafasındayım ben
subatannesiyim Ben alışveriş yapamıyorum maalesef taksit seçenekleri secnz diyor ama öyle bişey yok yardımcı olur musunuz
Birminiginannesi subatannesiyim gıda tekstil ürünlerinde eklediyseniz taksit yapmıyorlar bildigim kadarıyla ben yumoşta ekledigim icin taksit yapmadık ztn 28 tl taksit yaparsan bide onun faizi eklenicek
Nanelisekerr subatannesiyim Geçerli olmayan kartlarda onu söylüyor.Bende o problemi yaşadım başka bir kattan alabildim. Başka bankanın kartını deneyin
subatannesiyim Birminiginannesi yok zaten tek çekim olck ama taksit ya da tek çekim butonu yok anlamdm
subatannesiyim Nanelisekerr ne ilginç başka kart da yok neyse nasıp değilms bir dahakkne.aklmda olsn bari yedek.kart taşım keşke kapıda ödeme olsayms