Cemrece Kizlarr cok guzeldii heryerini gorduk detaylica bize bir pozlar verdi kii off 😍 Cok guzel iki tane renkli fotomuz oldu herseyide normal sukur 😊 22.haftamizdayiz yolu yariladikk siz de durumlar nasill
Betulnuri Cemrece ben biraz geç kaldım yarın gidicem detaylıya 🤩 bu postu görünce heyecanlandım 🥰 saat kaçta gittin canım benim randevum sabah erken bi kaç kişi doktpra gitmeden çikolata ye haraketli ol demiş sabah sabah nasıl bir haraket temposuna girebilirim ki bilemedim 🙄
Esraa54 Cemrece birde detaylıyı olup sonra kendi kadın doğum doktorunuza gösterdiniz mi sonuçları o gün içinde🤗
busraerdalll Cemrece sizinki ne güzel göstermiş bizim oğlan biraz inatçı doktor vücuduna zor baktı renkli fotoyu geçtim her gittiğimde sırti dönük yatıyor donduremiyoruz😂
Hellobaby2 Canım ne mutlu sana. Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin🥰 Bizde yarın gireceğiz detaylı ultrasona inşaallah. Bakalım bizim kız da pozlar verecek mi🙈
Cemrece Hellobaby2 Cook guzel bir duygu yarin o kadar mutlu olucaksin kii insallah guzel haberler al tadini cikarr 😍
AselMavii @Cemrece Yaa 🥰 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizimde pazartesi var detaylı ultrason inşallah bizde görürüz güzelce 🥰🥰
Cemrece AselMavii Insallahh ❤ Cok guzel bir gunduu siz de guzel haberler alirsiniz insallah tadini cikarin yarinn 😍
Cemrece Betulnuri Benim randevum 3 bucuktaydi canim 1 gbi yemek yemistim o kadar. Bizim kiz masallah cok hareketli bi bebek doktorda guzel guzel bakti guzel pozlar verdi 😊
Cemrece busraerdalll Hahah😁 Benim de karnimi salladi biraz doktorum hemen pozisyon degistirdi ama iki dk durmuyo yerinde 😁
Lalihhhh busraerdalll sizinki sırtı dönük yatmış yine iyi😊 bizim kız derinlerde olunca göremedi kalbini felan sallıyor karnımı yok gidin kantine çay felan için geri gelin dedi çikolata depolayip geldik bu kez de bağdaş kurmuş cinsiyetini göstermedi 🤣🤣 çok şükür her yerine baktığı için doktor cinsiyeti ne olursa önemli değil dedik. 1 hafta sonra koşa koşa kendi doktoruma gittim göstermedi sizde tekrar bakarmisiniz diye🤭
Cemrece Serifesahin Ayy ben de oyleydim dogumu dusunemiyorum 😁😁 Kalbim cikicakti bugunn 🙈 Tadini cikarin yarin 👍
Boncukgiller003 Cemrece ayyy maşallah 🤩 bizde salı günü gidicez detaylıya çok ama çok heyecanlıyım 😍😍 bizde renkli yoktur büyük ihtimalle çünkü devlet hastanesi çekecek 😊 birde şey sorcam ultrasona girmeden önce çikolata yiyimmi yemeyimmi. Kimi ye diyo kimi yeme 😂
Cemrece Boncukgiller003 Belki visne suyu falan icebilirsiniz gitmeden o da ise yariyomus ben denemedim ama hareketliydi benim kiz masallah 😁 Keyfini cikarinn cok guzell bir duyguu ❤
busraerdalll Boncukgiller003 ben özel perintaloga yaptırdım gelmeden sıkı bı yemek et yemeği 4 dilim baklava meyve suyu içmeden gelme demişti baklava meyve suyu içtim eti yemedim hemen bilmişti 😂
Lalihhhh Boncukgiller003 bence yiyin bende tıp da yaptırdım hareket etmesi için yarım saatt 15 dk önce enerji verir. Zaten doktor heryerini goremezse kendi gönderiyor yiyip gelin diye