Glsmyldz09 Kızımın ben istediğim zaman hareket etmesini nasıl sağlayabilirim? 😅 çikolata ve uzanmak fayda etmiyor 🥴😅
Jelibon54 Glsmyldz09 düz uzanıyorum karnım gerilince vurunca bazen de bilerek ayaklarımı iyice toplayarak uzanıyorum o zaman da vuruyor benim kızım siz de bi deneyin tabi çok sıkıştırmayın sakın bebişi 😂
birprensesvebirprensannesi Glsmyldz09 Yaaaaa benimde öyle elimi koyunca atmıyor daha yeni yeni vurmaya başladı elimi koyunca inadına atmıyor elimi çekince coşuyor 🙈 Eşime denk getiremedim daha ondan dolayı normalde belli olmaya başladı 3 gündür dışarıdan 🤷
Glsmyldz09 minisinannesiiii denedim o zaman daha da sakinleşiyor uyutmaya çalışıyorum sanıyo sanırım 🤣🤣
minisinannesiiii Glsmyldz09 bende babası elini koyunca vursun istiyorum ama eşime arkadan sarılınca afedersnz arka tarafi karnima denk geliyo o zaman vuruyo oğlum kıçımıza tekmeyi vuruyo diyo 😀😀
Glsmyldz09 minisinannesiiii aynısını benim eşimde diyo uykuya dalmaya çalışırken yapıyo bide 😅 uyutmıcak bizi onu haber veriyo diyo 😅