okroya Merhaba güzel anneler 1.5 ay önce isteğe bağlı Sezeryan oldum. Merak ettiğiniz korkunuz endişeniz varsa yardımcı olabilirim. Benim doğumum çok kolay oldu asla pişman olmadık iyiki Sezeryan olmuşum normal doğum sancısı çekmemişim dedim hep 😊
Gamzecvk52 okroya bende zorunlu sezeryan olacağım ve ailemden uzaktayım kaynanam eltim var ama ben kendim halletmek istiyorum kimseye muhtaç olmadan sence yapabilir miyim aklımda çok deli sorular var 🤦🏼♀️🤷🏼♀️
Sblglc okroya acaba disardan dikisleriniz belli mi yoksa yapistirma mi ? Bide korse flan kullanabildiniz mi yada baska bseyle sardiniz mi
okroya Gamzecvk52 muhtaçlık demeyelimde maximum 1 hafta yanında dursalar yeter. Oda sen ilk başlarda eğilip doğrulurken zorlanırsan onda yardımcı olurlar eğer eşin yardımcı olcaksa kimse gelmesin. Bel popo ve omuz ağrın olur onda da parol içsen geçiyo zaten :) omuz ağrım benim sütten kaynaklı olmuştu ben bilemedim kimsede söylemedi nerdeyse mastit oluyodum o yüzden. En kolay atlatmanın yolu gerçektende bol bol yürümek 🚶♀️
tatlissannee Ne güzell bende isteğe bağlı olacağım yani kalça çıkığım var aslında ondan korkuma isteğe bağlı. Ama spinal mi oldunuz genelmi nasıl rahat sizce? Sağlıkla büyütün bebişinizi😍
okroya tatlissannee ben spinal istedim ama bünyem kaldırmadığı için beni uyuttular. Anestezi uzmanı baş ağrın mide bulantın olursa hemen haber ver dedi midem bulanıyo demeye kalmadan kustum 😢 o yüzden uyuttular işlemler bitince uyandım. Seninde acı eşiğin düşükse eğer genel tercih edebilirsin 🤗
Gamzecvk52 okroya peki gümüş kapak kullandın mı önerir misin sütün hemen geldi mi gazını kolay attın mı
okroya Gamzecvk52 valla ben kullanmadım ne gümüş kapak ne krem hiç bişey kullanmadım. Çok şükür sütüm anında geldi. Benden sana tavsiye asla olumsuz düşünme ya gelmezse diye ben hiç düşünmedim aksine sütüme inandım güvendim bebeğimi emzirdim. Gaz konusuna gelince herkes gibi 1.5lt kayısı hoşafı içtim bitter çikolata sakız şekersiz kahve iyi geldi. Gaz konusunda sıkıntı yaşamadım
okroya Sblglc hiç sarmadım korsede kullanmadım ben 9 kilo aldım hamileliğim boyunca o yüzden göbek sarkma falan olmadı bende çok şükür. Aldığım kilolarıda hemen verdim farkında olmadan 1 hafta içinde. Dikişlerim kendiliğinden eridi. Çok hafif belli şuan yeri
okroya Mom041 normali deneyelim dedi ben kesin kararlı olduğum için çatı muaynesi bile yaptırmadım doktorunda kararıma saygı duydu sağolsun