Alyasibel 10haftanın sonlarındayız Rabbim nasip ederse 30Ağostos dedi doktorumuz cinsiyetimiz belli değil daha ilk çocuğum erkek 😉
_Elifffffff_ Mlk12 bende ağustosun 12si doğumum ama ben 7 aylık olana kadar hiç birşey almak istemiyorum 🤗
Alyasibel _Elifffffff_ Bende ilk çocuğuma böyle yapmıştım en iyisi bu oluyor ikinci çocuğuma hamileyim şimdi yine son aylarda alışveriş yapmayı düşünüyorum Rabb’im sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧿
Semakrr _Elifffffff_ Benimde 5 Ağustos kızım olacak inşallah Bende aynısını düşünüyorum 7 aylık olana kadar pek bişey almayacam 😌
HTbebek Bizde bugun 15 haftalik olduk bizim de doğum 5 ağustos görünüyor benimle ayni olan arkadaşlar varmış.. selam olsun 🤗
24022012 Mlk12 benimde 6 Ağustos görünüyor zıbın , müslin kundak falan almayı düşünüyorum ☺️ Önce kız sonra erkek dendi cinsiyetine şuanlık erkek bi dahaki sefere kadar değişmezse ☺️
_Elifffffff_ Alyasibel âmin inşallah canm en güzeli öyle oluyor bende 2 bebeğime hamileyim 🤗sizde sağlıkla alın kucağınıza insallah🤲
_Elifffffff_ Semakrr maşallah sağlıkla gelsin miniginiz 🤗bizimde %70 erkek dedi doktorumuz kesin bellide olsa 7.aya kadar almam hem kalabalık olmaz hemde belki daha güzelleri çıkar indirim olur diye de bekliyorum 😂😂😂
Semakrr _Elifffffff_ Bide şuan kış ayındayız doğumumuz yaza geliyo o zamana neler çıkar nelerrr 😄 Sizin miniğinizde sağlıkla gelsin inşallah
Bebegimgeliyo 2prensannesi2008 ben kısa kollu aldım civil indirimden canım çok da beğendim ve 5.99 du tanesi
Nazli34 Mlk12 bizimkide ağustos ortaları gibi duruyor şimdilik🥰 13+3üz şuan. Bende şoktan küvet aldım. Bime zıbın gelmişti 0 3 aylık 2.li beyaz ondan aldım. Bissürü sey alasım var ama doktorum emin konuşmadı cinsiyeti için🙄🙈 neler nasıl alıcağımdanda bende emin değilim burada bekliyim belki liste yapmış birileri vardır😂
September_ Mlk12 Ağustos 4 benimdeee ben de daha bi şey almadım. Ama yaz başı olduğu için zıbın üstüne koşa kollu tulum falan giydiririm diye düşündüm zaten çok sıcak olacak 🌸
EsilaErtugrul Mlk12 15+4 oluyoruz 12 den sonra benimde temmuz sonu ağustos 1 veya 2 gibi gözüküyor doğum. Daha cinsiyetimiz belli değil, eğer kız olursa kızımdan dolu kıyafet var, ama erkek olursa bende 6. Veya 7. Ayda almayı düşünüyorum inşallah😍