Tweety1 7+4 olduk bugün kızlar çok şükür kalp atışını gördük ❤️ rabbim sağlıkla kucağımiza aldırsin inşallah 🤲🏻 sizler kaçındı haftadasiniz 🥰
Afi2018 Tweety1 maşallah sübhanallah size hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizde 7+1 olduk henüz kalp atışlarını duymaya gitmedim haftaya cuma gidecem hayırlısıyla duyarım inşallah
eylul02 Tweety1 bende 7+4 üm🥰Pazartesi kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah hayırlısıyla duyarız 😊
Tweety1 elaanur Allah’ım benimde inşallah hemencik geçer daha yolun başındayım sağlıkla gelsin yavrunuz ❤️❤️
Arwen21 Tweety1 7+1 de gördüm ❤️Çok şükür 6+1 de duymuştum biraz sabırsızım her hafta gidiyorum 🙈 benimki tüp bebek
lila19 Tweety1 Tweety1 ben de 7+3 ama ultrasonda 6+3 kalbi duyulmadı geç döllenme olabilir dedi çarşambayı bekliyorum sabırsızlıkla
Bsrskr1 Bende 8+2 yim bugün kalp atışını duymaya gittik ❤️ Doktorum iyi dedi kalp atısı ev yaşıyorum bi yandan da belim bugün çok fazla ağırıyor 😔
Tweety1 kubranuryilmaz oo masallah suphanallah darısı başımıza inşallah ❤️ amin kuzum amin inşallah 🤲🏻
Elifdikel Tweety1 bende bugün 7+3 um kalp atışını geçen hafta duymuştum haftaya tekrar gideceğim doktora :)
Tweety1 Elifdikel çok güzel bir duygu gerçekten ilk defa yaşadım bu durumu 3 bebeğimide kalp atışını duymadan kaybetmiştim bambaşka bir şeymiş benimde 10 gün sonra kontrolüm var bakalım hayırlısıyla ❤️ sağlıkla gelsin yavrularımız maşallah dizede 😍😘😘
Elifdikel Tweety1 amin inşallah rabbim sağ sağlim kucağımiza almamızı da nasip eder dünyanın en güzel sesi o küçük pıt pıtlar :)