Mervenur19 Alyasibel 12+3 falandı daha küçük 15-16 gibi bakalım dedi söylemedi yani ilerde değişmesinden mantıklı geldi bana 😅
Fatma_7 begumserdar93 Allah benden alsın senin başına versin o zaman 😂😂😂 kız o nasıl dua ya 😂 9 kilo verdim en son ölmek için dua ederken annemde buldum kendimi çok lanet bişey ya kocamla ayırdı beni mide bulantısı illeti 😂
begumserdar93 Fatma_7 canım benim allahım yardımcınız olsun inşallah 🙏 ama 9 kilo vermek için isterdim yani bulantı kusma 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
evaburak95 Fatma_7 valla hi bende 1 aydır annemlerle yaşıyorum kendi evimi görmek dahi istemiyorum kan kusuyorum hastanelik oluyorum ne prilam ne zofer hiçbirşey fayda etmiyor bazen bende ölmek istiyorum gercekten 😞
Fatma_7 Buketkucuk ya bana ilaç da fayda etmiyorki valla ilaç fayda edenlere imreniyorum mide bulantısı yaşanamayanlara daha çok imreniyorum 😒
Fatma_7 begumserdar93 isteme valla dayanılcak yanı yok psikolojim alt üst oldu kilo almayı bulantıya tercih ederim hatta ağrıyı bile 😒
Arslan2104 begumserdar93 bende malesef ki en istemediğim kilo da hamile kaldım. Bulantı olunca belki zayıflarım dedim. 15. Haftadayım bulantıdan ağlıyorum artık. Normalde başka şehirde yaşıyorum annemin yanına geldim eşim geri döndü. Valla şimdi de yeter ki geçsin kilo alıyım hiç önemli değil diyorum. 3 4 güne bir serum yiyorum. Bu hamileliğin balayını dedikleri zaman ne zaman gelcek dört gözle onu bekliyorum..
Annelog Kişiden kişiye değişiyor doğru mesela ilk 3 ay ben acayip derecede mide bulantısı ve kusma yaşadım suan 18. Haftadaym bazen sabah bulantilari oluyor bazen olmuyor 🤷🏻♀️🤰🏻 Allah bu süreçte hepimize sabır ve sağlık versin 🤰🏻🥰
begumserdar93 Arslan2104 canım allah kolaylık versin inşallah korktum şimdi doktoruma da söyledim bana dedi şanslı olanlardansın demek şükret demişti 🤦🏻♀️
miniginannesi9 Haftada başladı, 13. Haftaya kadar mahvetti. Lavabodan çıkamıyordum, şu içsem bile kusuyordum. Şimdi iyiyim