snnur97 Gulsen4224 Doktorda kız tahmın ettı şimdden kıyafet aldım ınş değişmez ya buyuk ıhtımalle kızmı gorunuyo😃
aytn123 snnur97 rabbim gönlünüze göre versin inşallah. 18. Haftada çağırdı doktorum siz ne zaman gidiceksiniz
aytn123 snnur97 😅bende çok merak ediyorum ama doktorum 18. Haftada çağırınca gitmem o zamana kadar yarın ikili test sonucum çıkıcak ona gore belki tarih değişir. Siz yatırdınız mi
aytn123 snnur97 maşallah bizede öyle söyledi ama doktorum sadece ikili tarama yapalım diğerlerine gerek yok diyince yaptırdım ilk hamileligimde de sadece 2 liyi yatırmıştım
snnur97 aytn123 bişey çıkmaz allahın ıznıyle ınşallah ben kafa karısıklıgı olsun ıstemedım o yuzden yaptrmadım ınş cınsıyet değilmez kız olsun ıstyordum hep🥰
aytn123 sarya21 snnur97 inşallah sagolasin allah kimseyi korktuğu şeyi yaratmasın rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin herkese. Ay inşallah bi oğlum var inşallah buda kız olursa birde kızım olur tabi hakkımızda hayırlısı o işe
Gulsen4224 snnur97 inşallah cnm rabbim gönlüne göre versin🥰🤲🏻Anlıyorum balım ama tutmayanda oluyor elbet 🌺