kayrannesi Kızlar merhaba bebeğimin ultrason görüntüleri yüzünden psikolojim bozuldu sizinde bebeğiniz ultrason ile benziyomuydu ultrasonda bebeğimin burnu kocaman görünüyor çok endişeleniyorum sağlığı ile ilgili bi sıkıntı olmasından sizinde başınıza geldimi 😔
houseofyilmaz kayrannesi burnunun kocaman olmasi ile sagliginin bir alakasi yok ki. Benimkinin de hep burnu kocaman cikiyor. Benimki de esiminki de hokka degil 😂 bir de suyun icinde sis gorunuyordur. Endise etmeyin
Zeyno14 kayrannesi aynı durum bız de de var burnu yayık şiş gıbı cıkmıs ikimızın burnunada benzetemedık. Yan profılden farklı onden farklı herkes ultrosonda cıktıgı gıbı cıkıyor dıyor ama bence suyun içinde şiş gorunuyor olabilir
kayrannesi houseofyilmaz bazı hastalıklar burun ile alakalı oluyor ya çok endişeleniyorum kafama takıyorum
houseofyilmaz kayrannesi doktor bir risk gorse soylerdi herhalde. Bence kafaniza takip uzulmeyin uzmeyin ☺️ Benim bebegimin hep kafasi asagida ve yuzu rahmime basik. Her baktigimizda burnu bir degisik cikiyor 😅 doktor yuzunu dayadigi icin dedi.
kayrannesi Bilemedim hamilelik hormonları insana kötü şeyler düşündürtüyor allah hepsine sağlık versin inşallah
babymam0304 Internette de denk geldigim butun ultrason fotolarinda hep burunlar büyük duruyor.endise etmeyin
surelitta52 Benim kızımın ki de kocaman çıkardı hep. 5 yaşına girecek yakında, fındık gibi burnu var. Resimlere aldanmayın, bi sıkıntı olsa dr’unuz mutlaka söylerdi zaten. 🌺