Ysmnys vuslatim34 benmde 3 yil glukofen ve multifer diye vitamin verdi . Siz suan ne tedavisi goruyorsunuz
vuslatim34 Ysmnys hiç bişey yapmıyorum.. yoruldum artık iki aşılama yaptırmıştım tutmamıştı. Sıkıntı yok diyorlar bekliyoruz sadece
baby_mama Ysmnys sabah ilk idrarla gebelik testi daha doğru sonuç verir, su içerek test yaparsanız hormon seyreliyor çıkmayabiliyor. Umutlanmayın ama bence testi tekrarlayın.
Ysmnys baby_mama ben bu ovulasyonu yapmadann2 saat once su icmistim snra icmedim ama daha da gebelik testi yapmayi dusunmuyorum . Ovulasyonla devam
baby_mama Ysmnys siz bilirsiniz ☺️ ben de gebeliğimi ovulasyonla öğrendim, ertesi gün hemen gebelik testi yaptım ama ilk idrarla yapmama rağmen çok çok silikti o yüzden dedim. İnşallah en kısa sürede hayırlı haberler alırsınız 🌸
Ozlemyeni Ysmnys hep ayni saatte yapin.hep ayni sayida idrar damlasini damlatin.stres yapmayin.saglikli beslenin.bana cocugun olmaz diyen doktor bile vardi.siz uc gun iliski yasayin mutlaka
Ysmnys Ozlemyeni bana demiyorlar deseler onu bile anlayacaktm o zamnlar sorun yok deyip olmamasi daha zor sanki . Teşekkr ederim bilgilerinz için
Ysmnys Ozlemyeni insallah bi gitse cunku ilk hamile kaldigm sene zayftim tedavi yumurtlama takip etmedenn hamile kalmistim ama kimyasal dusuk oldu. demk ki cidden kilo önemli
Ysmnys baby_mama yok yanlis anlamayinn lütfenn sizi anladim bn ama sorun bende o yuzden bir daha o negatifi gormek istemediğim icn demistim ..yanlis anladiysaniz kusura bakmayin lütfen 🙏
Elif5361 Ysmnys Benim ovülasyonda T çizgisi C den koyu çıkmıştı o zaman anladım hamile olduğumu ☺️Gebelik testi yaptım hemen sonuç pozitif
Elif5361 Ysmnys Adetim belki 1 gün ya geçti ya geçmedi geçmeden yaptığımda koyuydu ikiside yumurtlama gibi 1 gün geçince sanırsam T koyuydu öyle hatırlıyorum
gel_artik_bebegim Ysmnys bana da kilo ver dedi canım bu ay kisti eritmek icin yasmin verdi bir dahaki ay sanirm klomene baslixak ya da femara
Ysmnys gel_artik_bebegim valla bnde ikiside ise yaramadi . Dr . Kilo vermelisin dedi kilo olduğu icin yumurtalar duzgn calismiyor dedi. Sen nerdesin hangi il
Ysmnys vuslatim34 pko mu var sendeki cnku bnde de oyle dedi gttiğim dktorlar senin çocugun olmazsa kimsenin olmaz diye 2 yil oyladilar . Snraki 1 senede duzgn dr bulamadm . Çünkü her dr. Da iyi değil oyaliyor insani bazilari
gel_artik_bebegim Ysmnys bana 3 5 yil boyunca bütün doktorlar zayifla dedi hic ilac vermediler sürekli kilo ver gel deyip yolluyorlardi balıkesir senin